Belediye Araç Parkuruna, Teknolojik Dokunuş
reklam
05 Eylül 2017
Belediye Araç Parkuruna, Teknolojik Dokunuş

Belediye Araç Parkuruna, Teknolojik Dokunuş

Marmaraereğlisi Belediyesi’nin araç parkuru, her geçen gün biraz daha genişliyor. Parkura yeni eklenen ve günde yaklaşık 8 kilometre yol yapım kapasitesine sahip kombine satıh asfalt kaplama aracı, mahallelerdeki yol yapım çalışmalarına başladı.

Sorumluluk alanlarında bulunan mahallelere daha hızlı, etkili yol yapım bakım ve onarımı hizmetini sunmak için alınan kombine satıh asfalt kaplama aracı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Yeni aracımız üzerinde, aynı anda bitüm ve mıcır malzemesi bulunduracak. Bu işlemi daha önce iki ayrı araçla yapıyorduk. Yeni aracımızla asfalt sathi kaplama çalışmalarını daha hızlı bitireceğiz. Ekiplerimiz, ilçemize bağlı mahallerimizin yollarında meydana gelen deformasyonların bakım ve onarımlarına iş programı çerçevesinde hiç ara vermeden devam edecek. Vatandaşlarımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için bütçemizin imkânları çerçevesinde teknolojik araçları bünyemize katmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Uyan, Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri’nin Yakuplu Mahallesi’nde satıh kaplama aracı ile yapmış olduğu çalışmayı, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarı ile birlikte yerinde inceledi. Çalışmaların tüm ilçe genelinde yapılacağını ifade eden Uyan, çok kısa bir süre içerisinde ilçede yapılmamış yol kalmayacağını belirtti.

Editör : Tuğberk Erdem
1692 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu