Trakya Ar-Ge Ve Teknoloji Proje Pazarı'na Hazır Mısınız?
reklam
06 Eylül 2017
Trakya Ar-Ge Ve Teknoloji Proje Pazarı'na Hazır Mısınız?

Trakya Ar-Ge Ve Teknoloji Proje Pazarı'na Hazır Mısınız?

Trakya Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi’nin katılımları ve Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğiyle 07-08 Kasım 2017 tarihlerinde “Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarı” düzenlenecek.

Namık Kemal Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek olan ve Trakya bölgesindeki üniversite-sanayi işbirliğini geliştirmeyi hedef alan Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarı etkinliğine sadece Trakya Üniversiteler Birliği Üyeleri olan Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Trakya Üniversitesi'nde çalışan veya çalışmalar yürüten araştırmacılar ve Çanakkale, Kırklareli, Edirne veya Tekirdağ illerinde faaliyet gösteren sanayicilerin katılımı kabul edilecek.

Teknoloji Proje Pazarı’na; akademisyenler, lisans ve lisansüstü öğrenciler, sanayiciler, profesyonel olarak bu işle ilgilenenler ve profesyonel şirketlerde çalışanlar, bireysel ve ekip olarak katılım sağlayabiliyorlar. Proje önerilerinin ve katılım şartnamelerinin en geç 01 Eylül 2017 Cuma günü mesai saati sonuna kadar http://trakyaprojepazari.nku.edu.tr/ adresine yüklenmesi gerekiyor. Başvurusu kabul edilen katılımcılar arasından Değerlendirme ve Ödül Kurulu tarafından başarılı bulunan projeler, “Ticarileştirme Desteği” kapsamında aşağıda belirtilen miktarlarda ödül kazanabilecekler.

-1’incilik Ödülü: 25 Bin TL.

-2’ncilik Ödülü: 20 Bin TL.

-3’üncülük Ödülü: 15 Bin TL.

-4’üncülük Ödülü: 10 Bin TL.

-5’incilik Ödülü: 5 Bin TL.
Editör : Tuğberk Erdem
1770 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu