Kayıt Danışma Bürosu, Üniversitelilerin Hizmetinde
reklam
07 Eylül 2017
Kayıt Danışma Bürosu, Üniversitelilerin Hizmetinde

Kayıt Danışma Bürosu, Üniversitelilerin Hizmetinde

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ)’nde öğrenim görmeye hak kazanmış üniversite öğrencilerini şehirlerarası otobüs terminalinde karşılayan Süleymanpaşa Belediyesi, kayıt işlemi için gelen öğrencilerin NKÜ Öğrenci İşleri birimine ulaşımını sağlıyor.

Üniversite tercihlerinin başlamasının ardından NKÜ’de eğitim görmeye hak kazanan üniversite öğrencilerine başarılar dileyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Yaşamımızda önemli yeri olan eğitimin en büyük parçası üniversite için kentimize gelerek Namık Kemal Üniversitesi’nde öğrenim görmeye hak kazanan genç kardeşlerime hoş geldin diyorum. Kentin yaşamına ve her gün gelişen Süleymanpaşa’nın gücüne güç katacağınız üniversite öğreniminizde başarılar dilerim.” dedi.

Süleymanpaşa’nın da artık bir öğrenci şehri olduğunun altını çizen Başkan Eşkinat, “Şehrimizin her geçen gün büyüyen bir üniversitesi var. Biz de bu eksende bir üniversite şehriyiz. Sizin gibi binlerce öğrenci burada okudu, mezun oldu ve hayatlarında yeni bir sayfa açtı. Sizler de yeni yuvanızda, her zaman yanınızda olduğumuzu hissedeceksiniz. Bizlere her zaman hizmet binalarımız, sizin için yaptığımız Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’miz ve 0850 450 59 59 nolu Çağrı Merkezi’miz aracılığı ile ulaşabilirsiniz.” diye konuştu.

Süleymanpaşa Belediyesi NKÜ Kayıt Danışma Bürosu, kayıtlar bitene kadar Süleymanpaşa Otogarı’nda hizmet vermeye devam edecek.

Editör : Tuğberk Erdem
1743 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu