Orion Avm, Minik Öğrencileri Okula Hazırlayacak
reklam
07 Eylül 2017
Orion Avm, Minik Öğrencileri Okula Hazırlayacak

Orion Avm, Minik Öğrencileri Okula Hazırlayacak

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala harekete geçen ve herkesi ihtiyaç sahibi çocuklarımızın okul ihtiyaçlarını karşılamaya çağıran Orion AVM, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de işbirliğiyle yeni bir sosyal sorumluluk kampanyası

Orion Alışveriş Merkezi (AVM), “Her Şey Çocuklarımız İçin” sloganıyla hayata geçirdiği sosyal sorumluluk kampanyasıyla tüm yardımseverleri, maddi durumu elvermeyen küçük öğrencilerin okul ihtiyaçlarını karşılamaya çağırıyor. Okul kıyafeti, çanta, kırtasiye, ayakkabı gibi ihtiyaçların karşılanmasının amaçlandığı sosyal sorumluluk kampanyası, 15 Ağustos Salı günü başladı.

Yardımseverler, Orion etkinlik alanında kurulacak kampanya stantlarına bağışta bulunabilecek. Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen okullardaki öğrencilerin ihtiyaçları, kampanya alanında ilan edilecek. İlan edilen ihtiyaçlar doğrultusunda yapılan bağışlar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kanalıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak. Orion etkinlik alanında 2 ay sürecek olan kampanyaya, sadece yeni ürün bağışı yapılabilecek. İkinci el ürün kabulünün olmadığı kampanyada; herkes dilediği ihtiyaç kaleminden, dilediği kadar bağışta bulunabilecek. “Her Şey Çocuklarımız İçin” sosyal sorumluluk kampanyasıyla ilk etapta 350 öğrencinin ihtiyacının karşılanması hedefleniyor.

15 Ekim’e kadar sürecek kampanyaya destek vermek, bağışta bulunmak isteyen herkes, Orion AVM’deki kampanya stantlarına gelerek detaylı bilgi alabilecekler.

Editör : Tuğberk Erdem
1944 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu