15 Temmuz İlkokulu'nun Bitmesi İçin Destek Lazım!
reklam
07 Eylül 2017
15 Temmuz İlkokulu'nun Bitmesi İçin Destek Lazım!

15 Temmuz İlkokulu'nun Bitmesi İçin Destek Lazım!

15 Temmuz İlkokulu’nun proje, hafriyat ve temel atma işlerinin tamamlandığını söyleyen ve katkı sunan hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, kalan işlerin devamı için ayni ve nakdi yardımlara ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Konuya ilişkin olarak yazılı bir açıklama yayınlayan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, “Sosyal sorumluluk bilinciyle Kaymakamlığımızın öncülüğünde ve koordinasyonunda Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı (ÇESAV) aracılığı ile bir kampanya düzenlemek suretiyle tüm halkımızın destek ve değerli katkılarıyla tüm şehitlerimizin anısına ithafen ‘15 Temmuz İlkokulu’ inşaatını başlattık. Bizler sizlerin maddi manevi, ayni ve nakdi desteklerini aktarmada sadece aracı oluyoruz. Bu nedenle Çorlu’muza 24 derslikli ilkokul kazandırmak üzere katkıda bulunan gazetecilerimize, hafriyatçılarımıza, mimar, mühendislerimize, firmalarımıza, şahıslara ve tüm hayırsever vatandaşlarımıza, Çorlu Kaymakamlığı adına teşekkür ediyorum.

Takriben 6 milyona mâl olacak inşaatın proje, hafriyat ve temel atma işlerini bitirerek, 1 milyon TL nakdi gerçekleştirme sağlanmıştır. Kalan işlerin devamı için ayni ve nakdi yardımlara ihtiyaç duyulmaktadır. Kabası bittikten sonra sınıfların bir kısmına Çorlulu şehitlerimizin ismi, bir kısmına da 100 bin TL ve üzeri bağışta bulunacak olan hayırseverlerin belirleyeceği isimler verilecektir. Kabasını bitirmeden sınıf düzenlenemeyeceği için katkıda bulunmak isteyenler, Çorlu Vakıfbank 15 Temmuz Şehitler İlkokulu TR1900 0150 0158 0073 0515 5348 İBAN nolu hesabına nakdi yardım yapabilecekleri gibi ayni yardım için Çorlu Kaymakamlığı ile iletişim kurabilirler. Ayrıca SMS yoluyla katkıda bulunmak isteyenler için oluşturulan 5901 mesaj hattına OKUL yazıp göndererek 10 TL bağış yapılabilmektedir.

İlçemize kazandıracağımız ve çocuklarımıza armağan edeceğimiz okul için maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Sevgiyle kalın…” ifadelerini kullandı.

Editör : Tuğberk Erdem
2111 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu