Asılsız İddialarla, Tekirdağ Spor'a Zarar Veriyorlar!
reklam
15 Eylül 2017
Asılsız İddialarla, Tekirdağ Spor'a Zarar Veriyorlar!

Asılsız İddialarla, Tekirdağ Spor'a Zarar Veriyorlar!

‘Tekirdağ Spor’un pilot takım olacağı’ yönündeki iddialara yazılı bir basın açıklamasıyla cevap veren Tekirdağ Spor Yönetimi, kendilerine herhangi bir resmi teklifin gelmediğini ve bu tür söylentilerin Tekirdağ Spor camiasına zarar verdiğini duyurdu.

Konuya ilişkin olarak yapılan yazılı basın açıklamasında, “Son günlerde kamuoyunda Tekirdağ Spor’un ismi, pilot takım olma iddiaları ile meşgul edilmektedir. Tekirdağ Spor, 50 yıllık tarihi ve temsil ettiği büyük camiasıyla Trakya’nın en önemli değeridir. Bu 50 Yıllık yolculuğunda şehrin ve bölgenin üstün unsurları ile bütünleşmiş, arkasında sevdalı büyük bir kitle oluşmuştur.

Yönetim Kurulu olarak kamuoyuna, büyük Tekirdağ Spor taraftarlarına, Tekirdağ Spor sevdalısı kişi, kurum ve kuruluş ne kadar unsur varsa hepsine önemle ilan ederiz ki 50 yıllık koca çınar Tekirdağ Spor, hiçbir kulübün pilot takımı olamaz, olmamalıdır. Dolayısıyla Tekirdağ Spor’umuzu satın almak istemeleri ya da yukarıda bahsettiğimiz gibi ‘pilot takımımız olun’ diyenlerin bu tür söylentileri yayması, Tekirdağ Spor camiasına zarar vermektedir. Tekirdağ şehri ve Tekirdağ Spor sevdalıları bugüne kadar takımına sahip çıkmış ve bugünden sonra da sahip çıkacağını sezon öncesi göstermiş olduğu can suyu destekleri ile ispat etmiştir.

Sonuç olarak yukarıda bahsettiğimiz konu ile ilgili Yönetim Kurulu’na gelen herhangi bir resmi teklif veya görüşme talebi bulunmamakla birlikte, Yönetim Kurulu’muzun hiçbir kimseden böyle bir talebi de asla olmamıştır. Kulübümüze yardım etmek isteyen her kimseye kapımız ardına kadar açıktır. Bizim gündemimiz 50’nci yılını kutlayan camiamızı daha ileriye taşımak için tüm Tekirdağ halkının desteğini almak için mücadele etmektir. Bu vesile ile tüm camiamızın ve Tekirdağ halkının Kurban Bayramı’nı kutlar, hep beraber nice 50 yıllara bayram havasında girmeyi temenni ederiz.” ifadeleri yer aldı.

AKABİNDE, YENİ BİR AÇIKLAMA DAHA GELDİ

Yukarıda yapılan açıklamanın hemen 4 gün sonrasında Tekirdağ Spor Yönetimi tarafından yapılan yeni bir basın açıklamasında ise, “Son günlerde kamuoyunu meşgul eden söylentiler ile ilgili olarak Yönetim Kurulu’muzun Altınordu Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve İletişim Sorumlusu Sayın Ali Ergöçmez ile yaptığı görüşmeyi aynen aktarıyoruz.

Altınordu Futbol Kulübü olarak; böyle bir konunun gündeme dahi gelmediğini, bu söylentiler ile ilgili bir düşünce veya tasarruflarının bulunmadığını, A.Ş. olmayan ve Ege Bölgesi dışında bir kulüp ile böyle bir oluşumu düşünmediklerini belirtmişlerdir. Bu iki büyük camianın böyle söylentiler içerisinde bulunmasından duydukları rahatsızlığı net bir şekilde tarafımıza bildirmişlerdir.” ifadeleri yer aldı.

Editör : Tuğberk Erdem
1631 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu