Derslikler, 2017-2018 Eğitim Ve Öğretim Yılı'na Hazır
reklam
27 Eylül 2017
Derslikler, 2017-2018 Eğitim Ve Öğretim Yılı'na Hazır

Derslikler, 2017-2018 Eğitim Ve Öğretim Yılı'na Hazır

İlçe genelindeki tüm ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında ilaçlama çalışması yapan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Veterinerlik İşleri Birimi, 3 gün süren çalışma kapsamında 468 derslik ve umumi alanın dezenfekte edildiği belirtti.

Tüm yurtta olduğu gibi Ergene’deki okullarda da 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Dönemi heyecanı yaşanıyor. Eğitim yuvaları, yeni dönemde öğretmen ve öğrencilere hizmet vermek üzere hazırlandı.

Sınıflarda, tuvaletlerde ve ortak alanların bulunduğu her bölgede ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yapıldığını belirten Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Veterinerlik İşleri Birimi, 3 gün süren çalışmada 468 derslik ve umumi alanın dezenfekte edildiğini açıkladı. Salgın hastalıklar ve enfeksiyonlar ile mantar virüs ve bakterilerden arındırmak için dezenfeksiyon çalışması yapıldığını belirten Veterinerlik İşleri Birimi, “Çocukların sağlığı, bizler için çok önemli. Daha sağlıklı ve hijyenik şartların sağlanması için ilçemiz sınırları içinde bulunan tüm okullarda, ilaçlama çalışması yaptık. Amacımız, çocukların sağlığı ve sağlıklı ortamda eğitim yapmaları. Bu sebeple okullara bu yıl da ilaçlama çalışmalarıyla desteğimizi sağladık.” ifadelerine yer verildi.

Okulların, çocukların yaşam ve gelişim yuvası olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ise, “Eğitimin desteklenmesi adına ve okullarımızda öğrencilerimizin rahat bir şekilde eğitim almalarını sağlamak için ihtiyaç duyulan okulların boya, badana ve ilaçlama çalışmaları dahil olmak üzere hijyenik koşullar için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için, çalışmalarımız devam edecektir. Tek hedefimiz, aydınlık bir Türkiye için çaba gösteren değerli öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarı dolu bir dönem geçirmelerini sağlamaktır.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1753 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu