Tredaş'tan Trakya'ya, 21 Milyon Tl'lik Yatırım Atağı
reklam
07 Kasım 2017
Tredaş'tan Trakya'ya, 21 Milyon Tl'lik Yatırım Atağı

Tredaş'tan Trakya'ya, 21 Milyon Tl'lik Yatırım Atağı

Trakya bölgesindeki 20 bin km²’lik alanda, yaklaşık 2 milyon kişiye elektrik dağıtım hizmeti veren Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), tarihinin en büyük aydınlatma yatırımlarından birini hayata geçiriyor. Projenin toplam maliyeti, 21 milyon TL.

TREDAŞ, sorumluluk sahası olan Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli genelinde özelleşmenin yaşandığı 2012 yılından itibaren, yatırımlarını 5 katına çıkardı. Böylece bölgeye yapılan yatırım miktarı, yıllık ortalama 180 milyon TL seviyelerine geldi. Elektrik kesintilerini minimize ederek müşteri memnuniyetini en üst noktaya çıkarma hedefiyle yola çıkan TREDAŞ, 2017 yılının son çeyreği ile 2018 yılında aydınlatma yatırımlarına daha fazla önem verecek.

Bu yılsonuna kadar 16 bin armatürü yenisi ile değiştirecek olan TREDAŞ, 2018 yılsonuna kadar ise Trakya genelinde toplam 89 bin armatürü yenisi ile değiştirecek. Bu kapsamda TREDAŞ, faaliyet alanında yer alan tüm aydınlatma armatürlerinin yarısından fazlasını değiştirmiş olacak. Yanmayan armatürlerin rutin olarak değişimleri yapılırken, yanan ve eski armatürler de verimli, teknolojik ve daha uzun ömürlü olan yeni tip armatürler ile değiştirilecek. Bu yılsonu itibariyle 3,8 milyon TL’lik aydınlatma yatırımını hayata geçirecek olan TREDAŞ, 2018 yılında da geriye kalan 17,2 milyon TL’lik yatırımı gerçekleştirecek.

“Daha Aydınlık Bir Trakya, Daha Aydınlık Bir Gelecek” sloganıyla yola çıkan TREDAŞ, şehirlerin ve köylerin aydınlatma çalışmaları kapsamında tüm imkânlarıyla seferber oldu. TREDAŞ; 12 sepetli araç ve 80 kişilik bir ekip ile 3 vardiya halinde, 7 gün 24 saat boyunca armatür değiştirerek, Trakya’nın daha aydınlık hale gelmesi için çalışacak.

Editör : Tuğberk Erdem
1741 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu