Tagid'ten, Süper Lig Ekiplerine Göz Dağı
reklam
01 Şubat 2012
Tagid'ten, Süper Lig Ekiplerine Göz Dağı

Tagid'ten, Süper Lig Ekiplerine Göz Dağı

TAGİD (Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği) Üyeleri, her hafta yaptıkları halı saha maçları ile süper lig takımlarına gözdağı veriyor. TAGİD Komiteler Koordinatörü Burak Bayraktaroğlu’nun düzenlediği halı saha maçları, EML halı sahasında yapılıyor.

TAGİD (Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği) Üyeleri, her hafta yaptıkları halı saha maçları ile süper lig takımlarına gözdağı veriyor. TAGİD Komiteler Koordinatörü Burak Bayraktaroğlu’nun düzenlediği halı saha maçları, her hafta Perşembe günü saat 22.00-23.00 arasında EML (Endüstri Meslek Lisesi) halı sahasında yapılıyor.

Halı saha maçlarında birçok takım ile karşı karşıya gelen TAGİD Halı Saha Takımı, en son BankAsya Spor ile karşılaştı. Baştan sona üstün bir performans sergileyen TAGİD mücadeleden, 17-8’lik farklı bir galibiyetle ayrıldı. Maçtan sonra düşüncelerini dile getiren BankAsya Çorlu Şubesi Müdürü Bahtiyar Ağır; “Bizim için kötü bir sonuç oldu. Futbolcu arkadaşlarımdan daha yüksek bir performans bekliyordum ama olmadı. Uzun zaman maç yapmamanın da eksikliği vardı. Bir de sakat sakat oynayarak büyük fedakârlık gösteren güvenlikçimiz de sağlam olsaydı iyi bir sonuç alırdık. Yapacak tek şey, önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanmak. Bu mağlubiyet dünyanın sonu değil, rövanşı alacağız. TAGİD’i tebrik ediyorum” dedi.

TAGİD Spor’un Kaptanı Koray Gür ise; “Bugün haklı bir galibiyet aldık. Uzun zamandır hazırlıklarımız devam ediyordu ve sahadan farklı bir galibiyet alarak ayrıldığımızdan dolayı çok mutluyum. İnşallah bu seneyi şampiyon olarak tamamlayıp, baklavaları dernekte hep birlikte yiyeceğiz” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
2753 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu