Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası Üyeleri Güven Altında
reklam
04 Aralık 2017
Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası Üyeleri Güven Altında

Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası Üyeleri Güven Altında

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile Eres Elektronik Paz. Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. arasında indirim protokolü imzalandı. Protokolle; hırsızlık, gasp, yangın ve su baskınına karşı alarm kurma ve 7/24 alarm izleme hizmeti verilecek.

20 Kasım 2017 Pazartesi günü imzalanan indirim protokolüne, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Eres Genel Müdürü Eray Çağan ve Firma Yetkilisi Ali Çağan katılımda bulundu.

Protokol hakkında konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül “İmzalamış olduğumuz protokol; hırsızlık, gasp, yangın, su baskınına karşı alarm kurma ve 7/24 alarm izleme hizmeti yürüten Eres Güvenlik Firması ile Odamız Üyeleri’ne kurulacak alarm kurulum ve 7/24 alarm izleme hizmetinde yapılacak indirimin genel esaslarını kapsamaktadır. Alarm sisteminin tüm parçaları, Odamız Üyesi’ne (kurulum günündeki dolar kuru TL’ye çevrildikten sonraki fiyatları üzerinden) KDV’li satış bedeli hesaplanarak tespit edilen bedel ile kurulum, işçilik ilave edilerek çıkan +KDV’li fatura bedeli üzerinden yüzde 20 indirim yapılıp faturaya bağlanacaktır. Bu indirimin sağlanması için üyelerin, 24 ay taahhüt vermesi gerekmektedir.” dedi.

Alarm sisteminin kiralanması hususundan bahseden Eres Genel Müdürü Eray Çağan ise “Alarm sisteminin tüm parçaları Eres Güvenlik Firması’nın demirbaşı olup, Çorlu TSO Üyeleri’ne alarm sistemi kurulması halinde Çorlu TSO Üyesi’nden yalnızca kurulum ücreti adı altında alınan ve bir defaya mahsus olan (Aktivasyon Bedeli) 150 TL+KDV yerine 130 TL+KDV’den faturalandırılacaktır. Çorlu TSO Üyelerine 7/24 alarm kullanım hakkı ve izleme hizmeti ücreti olarak (giriş paketi, yani 1 hareket sensörü ve 1 manyetik kontak) 90 TL+KDV yerine 70 TL+KDV üzerinden aylık olarak alarm kullanım hakkı ve izleme hizmeti ücreti faturalandırılacaktır.” ifadelerini kullandı.

Editör : Tuğberk Erdem
1806 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu