Milli Takım Seçmeleri'nden Rekor Geldi
reklam
04 Aralık 2017
Milli Takım Seçmeleri'nden Rekor Geldi

Milli Takım Seçmeleri'nden Rekor Geldi

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun düzenlediği Milli Takım Seçme Müsabakaları’na katılan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇOSB) yüzücüleri, seçmelerden başarılı sonuçlarla döndü. Sporcumuz Mert Ziya; 30,70’lik dereceyle rekor kırarak 1’inci oldu.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 16-19 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Turkcell Türkiye Uzun Kulvar Yıldız Genç ve Açık Yaş Milli Takım Seçme Müsabakası’na katılan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇOSB) yüzücülerimizden Sezin Akaltuntaş Yıldız Bayan Kategorisi’nde; Mert Ziya, Ege Çakır ve Ceyhun Emin Tansık ise Genç Erkekler Kategorisi’nde yarıştılar.

Müsabakalar süresince akşam finallerinde farklı branşlarda yarışan sporcularımızdan Sezin Akaltuntaş 400 metre karışıkta 4’üncülük ve 200 metre karışık branşında 6’ncılık elde etti. Ege Çakır ise; 100 metre serbestte 5’inci, 200 metre karışıkta 5’inci ve 200 metre serbest branşta ise 1’inci oldu. Bir diğer sporcumuz Ceyhun Emin Tansık da 50 metre kurbağalama branşında 2’ncilik elde etti. Akşam finallerine kalan bir diğer sporcumuz Mert Ziya; 50 metre kelebekte 4’üncü, 400 metre karışıkta 3’üncü, 50 metre kurbağalamada 30,70’lik rekor dereceyle 1’inci, 200 metre karışıkta 2’nci ve 100 metre kurbağalamada 4’üncü olarak Milli Takım kampına katılmaya hak kazandı.

Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda çalışmalarını sürdüren, katıldıkları turnuva ve seçmelerde başarılarıyla her daim göğsümüzü kabartan sporcularımızı Eksen Gazetesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Editör : Tuğberk Erdem
2031 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu