Kapaklı Belediyesi'nde, Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
reklam
02 Ocak 2018
Kapaklı Belediyesi'nde, Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Kapaklı Belediyesi'nde, Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Kapaklı Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) arasında, toplu iş sözleşmesi imza töreni gerçekleştirildi.

21 Aralık 2017 Perşembe günü saat 14.00’da yapılan imza törenine; Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tüm Bel-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı, Tüm Bel-Sen Tekirdağ Şubesi Mali Sekreteri Umut Adak, Kapaklı Belediyesi Sendika Temsilcisi Şaban Atabek, Belediye Başkan Yardımcısı ve Mali Hizmetler Müdürü Nurcan Sönmez ve Spor İşleri Müdürü Hüseyin Şahin katıldı. Yapılan toplu iş sözleşmesini, Kapaklı Belediyesi adına Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve kamu personeli adına Tüm Bel-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı imza altına aldı.

Belediye Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Tüm Bel-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı “Sendikamızın kuruluşunun 27’nci yıl dönümü olan bugün, Kapaklı Belediyesi bünyesinde çalışan emekçi kardeşlerimiz için, 2018 Yılı Toplu İş Sözleşmemizi imzaladık. Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’nın personelimize verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. İş sözleşmemiz hayırlı olsun.” dedi.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise “Belediyemizin maddi imkânları ve bütçesi ele alındığında, personelimiz için elimizden gelen en iyi artışı, vardığımız ortak mutabakat ile gerçekleştirdik. Bu artışı, yıllık enflasyon beklentileri ve daha pek çok kriter ile günümüz şartlarına uygun hesaplamaları yaparak ve Belediyemizi zora sokmayacak bir biçimde yaptık. Tüm Bel-Sen üyesi olan tüm personelimize, iş sözleşmemiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
1726 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu