Üniversitenin Kalbi Alternatif Sahne'de Atıyor
reklam
02 Ocak 2018
Üniversitenin Kalbi Alternatif Sahne'de Atıyor

Üniversitenin Kalbi Alternatif Sahne'de Atıyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde, sanatsal faaliyetlerle ilgilenen üniversiteli gençlerin hünerlerini sergileyebildikleri Alternatif Sahne, öğrencilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Gün boyunca öğrencilerin gerek grup gerekse bireysel çalışmaları için “Eğitim İçin Sıcak Bir Yuva” kavramıyla hizmet veren Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi, haftanın en az 2 gününde ise tiyatrodan konsere, konsept partilerden söyleşilere, sergilerden seminerlere gerçekleştirdiği etkinliklerle, sınav stresinden kurtulmak isteyen öğrencilerin yanında oluyor.

Alternatif Sahne Aralık ayı programı ile öğrencilerin taleplerine yönelik etkinliklere devam ederken, gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirdiği Karaoke Partisi ile öğrencilerin gönlünde taht kurdu. Yaklaşık 3 saat süren eğlencede öğrenciler kura ile çektikleri şarkıları sahnede müzikleri ile seslendirdi. Tam olarak bilinmeyen şarkıların değişik seslendirilmesi ise eğlenceli anlar yaşanmasına yol açtı. Öte yandan Süleymanpaşa Belediyesi Alternatif Sahne’de şu etkinliklerle vatandaşların karşısına çıkacak:

26 Aralık Salı 19.00/ Grup Dip Konseri

28 Aralık Perşembe 20.00/ Latin Dans Gecesi

29 Aralık Cuma 20.00/ Engelsiz Yaşam Korosu Konseri

Editör : Tuğberk Erdem
1577 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu