Çorlulu Genç Yüzücüye 2'nci Kez Milli Takım Daveti
reklam
04 Ocak 2018
Çorlulu Genç Yüzücüye 2'nci Kez Milli Takım Daveti

Çorlulu Genç Yüzücüye 2'nci Kez Milli Takım Daveti

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 16-19 Kasım 2017 tarihlerinde düzenlenen seçmelerde 30,70’lik derecesiyle rekor kıran Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) yüzücüsü Mert Ziya, Genç Milli Takım kamp kadrosuna davet edildi.

Çorlu Belediyesi tarafından inşa edilen Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun faaliyete geçmesinin ardından yüzme sporunda başarılar ardı ardına gelmeye başladı. ÇBSK yüzücüsü Mert Ziya, 20 Ocak-03 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Genç Milli Takım kampı kadrosuna 2’nci kez davet edildi.

Yüzme sporunun Çorlu’da günden güne geliştiğini belirten ÇBSK Yüzme Antrenörü Tolga Kipriye “Yüzme sporunun ilçemizde geliştiğini gösteren en güzel örnek; çeşitli müsabakalarda elde edilen dereceler ve Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yüzücümüz Mert Ziya’nın 2’nci kez Genç Milli Takım kampına davet edilmesidir. Bu başarıların elde edilmesi konusunda emeği bulunan havuz kadromuza ve yüzme sporunun Çorlu’muzda gelişmesine desteğini esirgemeyen, 2017-2018 sezonu tüm yarış takvimini ve test yarışlarını kaçırmadan maddi ve manevi destek vererek yüzücülerimizin performansının gelişmesine destek olan Çorlu Belediye Başkanı’mız Ünal Baysan’a teşekkür ederiz.” dedi.

Eksen Gazetesi olarak, Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüsü Mert Ziya’ya, Genç Milli Takım kampında ve görev alacağı yarışlarda başarılar dileriz.
Editör : Tuğberk Erdem
2170 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu