Başkan Uyan: Bugüne Kadar 30 Bin Fidan Diktik
reklam
04 Şubat 2018
Başkan Uyan: Bugüne Kadar 30 Bin Fidan Diktik

Başkan Uyan: Bugüne Kadar 30 Bin Fidan Diktik

Marmaraereğlisi Türkmenli Göleti İçme Suyu Havzası Ağaçlandırma Sahası’nda düzenlenen fidan dikim etkinliğinde konuşan Belediye Başkanı İbrahim Uyan, göreve geldikleri günden bu yana ilçede yaklaşık 30 bin fidan diktiklerini ifade etti.

Çevreyi korumak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla çalıştıklarını belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan “Bugün burada, geleceğimiz açısından çok önemli bir iş yapıyoruz. Ağaçlandırma yapmak, buradaki su havzanın korunması açısından çok güzel bir proje. Ben farklı bir konuya değinmek istiyorum. 2014’ten bugüne kadar 10 bin, görev süremizin başından bu yana da yaklaşık 30 bin fidan diktik. Çevre ve ağaçlandırma çok önemlidir. Bir ağaç, iki insanın ömür boyu kullanabileceği oksijeni karşılıyor. Bugün burada, oldukça başarılı çalışmalara imza atan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Kadir Albayrak’a ve bu projenin önderliğini yapan TESKİ Genel Müdürü’müz Sayın Şafak Başa’ya saygılarımı sunmak istiyorum. Dikimde emeği geçen Büyükşehir Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ile Belediyemiz personeline, ayrıca Çevre Derneği’mize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Etkinliğe; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Tekirdağ Orman İşletme Müdürü Ali Şen, TESKİ Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sema Kurt, çevre gönüllüleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör : Tuğberk Erdem
1763 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu