Başkan Feyzullah Aktepe, Seçim Yarışına Yeniden Giriyor
reklam
28 Şubat 2018
Başkan Feyzullah Aktepe, Seçim Yarışına Yeniden Giriyor

Başkan Feyzullah Aktepe, Seçim Yarışına Yeniden Giriyor

27 Şubat 2018 Salı günü basın toplantısı düzenleyen Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Feyzullah Aktepe, 11 Mart 2018 Pazar günü yapılacak olan Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Kongresi’nde yeniden başkan adayı olacağını açıkladı.

11 Mart 2018 Pazar günü yapılacak olan Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Kongresi öncesinde basın toplantısı düzenleyen mevcut Oda Başkanı Feyzullah Aktepe, yeniden başkan adayı olacağını açıkladı. 27 Şubat 2018 Salı günü gerçekleştirilen ve adeta gövde gösterisine dönen basın toplantısına katılan Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş, Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Tunca, Çorlu Terziler, Konfeksiyoncular Tuhafiye ve Giyim Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Nazmi Çolak, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü Başkan Yardımcısı Mehmet Demir, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Yönetimi, çeşitli hemşehri derneklerinin başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve esnaflar, Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Feyzullah Aktepe’yi yalnız bırakmadılar.

SEÇİMLER, DEMOKRASİNİN ARKA BAHÇESİDİR

Aktepe, yaptığı adaylık açıklamasında “Bugünümüzde yanımızda olduğunuz için şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 4 yılda bir yapılan Oda Seçimleri sürecinde, son iki Oda’mız kaldı. Bunlardan bir tanesi Çorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Esnaf Odası, diğeri de bizim Oda’mız olan Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası. Bu seçimde, bir rakibimiz var. Ve bu seçim yolculuğuna, rakibimiz ile birlikte çıktık. Allah, O’nun da yolunu açık etsin. Seçimler, ülkemizdeki demokrasinin arka bahçesidir. Rakip çıkanlara saygı duymak, kızmamak ve onları hoşgörü ile karşılamak lazım.” dedi.

BERABERLİĞİMİZİ, HİÇBİR ZAMAN BOZMAYALIM

Aktepe “Tekirdağ ilimiz, çok değişik bir coğrafi yapıya sahip. Bununla birlikte ülke ekonomisine katkı sunan ilk 10 il içerisinde. Beşeri yapısı itibari ile de bir nevi küçük İstanbul. Türkiye’nin 7 farklı bölgesinden gelen esnaf arkadaşlarımız, Çorlu’da hayat mücadelesi veriyorlar. Bu ülkede, ‘Yabancı’ kavramı diye bir kavram olamaz artık. Hepimiz Çorlulu’yuz. Bunu delmek, bunu yapmak isteyenler, maalesef ki yolda kalırlar. Hepimizin başı, secdeye giden insanlarız. Hepimiz rızkımızı kazanıp, evlerimize götürüyoruz. Çorlu’nun yaşam şekli böyle… Hepiniz, başımın tacısınız. Kapım, her zaman arkasına kadar açıktır. Göstermiş olduğunuz teveccühe çok teşekkür ediyorum. Bu tür yemek organizasyonları barışı getirdiği gibi dayanışmayı, kaynaşmayı ve sosyal açılımı da beraberinde getiriyor. Bu birlik ve beraberliğimizi, hiçbir zaman bozmayalım.” diye konuştu.

Katılımcılara hitaben uzun süre konuşan Aktepe, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri tek tek açıkladı.

Editör : Tuğberk Erdem
1892 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu