Belediyenin 4 Yıllık Hizmeti, Tek Bir Kitapta Toplandı
reklam
09 Mart 2018
Belediyenin 4 Yıllık Hizmeti, Tek Bir Kitapta Toplandı

Belediyenin 4 Yıllık Hizmeti, Tek Bir Kitapta Toplandı

Süleymanpaşa Belediyesi, 4 yıllık hizmet süresi boyunca yapılan tüm çalışmaları bir kitapta topladı. Hazırlanan kitap, her sayfada bulunan görsel kodlar yardımıyla akıllı mobil cihazlar üzerinden ilgili hizmetin videosunu izleyebilme imkânı sunuyor.

Süleymanpaşa Belediyesi, hizmet süresinin başlangıcı olan 2014 yılından bu yana gerçekleştirdiği hizmetleri özetleyen bir kitap yayınladı. “Başarı Dolu Gururlu 4 Yıl” isimli kitap, 4 yıllık hizmet süresi içinde gerçekleştirilen hizmetler hakkında kısa bilgiler içeriyor.

Kitap, birçok yönden ilk olma özelliğini taşıyor. Kitabı farklı kılan özelliklerden biri de her sayfada bulunan görsel kodlar yardımıyla akıllı mobil cihazlar üzerinden ilgili hizmetin videosunu izleyebilme imkânı sunması. Akıllı telefonun kamerası ile kodun okutulmasının ardından doğrudan o hizmetle ilgili video cep telefonu ekranında oynatılmaya başlıyor.

Yayınlanan kitabın, Süleymanpaşa İlçesi’nde sunulan hizmetlerle ilgili bir arşiv niteliğinde olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “Bu kitap, bizim 4 yıldır bu kent için ürettiğimiz tüm hizmetleri içeren bir belge, bir arşiv, bir rehber niteliğinde. “Engelsiz Taksi”, “Evde Bakım”, “Bir Yataklık Dünya”, “Dost Eli Aşevi”, “Giyim Mağazası”, “Konukevi”, “Olgun Kart”, “Toplu Nikâh ve Sünnet Şölenleri” gibi daha sayamadığım sosyal içerikli hizmetler, “Bisanthe” ve “Rodosto” markası altında gerçekleştirdiğimiz sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetler, “Hamile Gıda Paketleri”, “Hoş Geldin Bebek”, “Emzirme Kabini”, “Çocuk Kulübü”, “Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi”, “Bilimin Eğlenceli Hali”, “Yaz Okulları”, “Konservatuvar”, “Apartmanlar Çocuk Okutuyor” gibi anne adaylarımıza, bebeklerimize, çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik çalışmalar, festivallerimiz, şenliklerimiz, gençlik merkezlerimiz, müzelerimiz, farklı kent mobilyaları, süreli ve kitap şeklindeki yayınlarımız, Süleymanpaşa TV, Radyo Mutlu ve daha anlatmakla bitiremeyeceğim kadar çok sayıda farklı ve bu kente değer katan hizmetleri bir araya getirdiğimiz bir çalışma oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Editör : Tuğberk Erdem
1599 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu