Teski, İhtiyaç Sahibi Okullara Kitap Desteği Sağlıyor
reklam
15 Mart 2018
Teski, İhtiyaç Sahibi Okullara Kitap Desteği Sağlıyor

Teski, İhtiyaç Sahibi Okullara Kitap Desteği Sağlıyor

Şanlıurfa’nın Birecik İlçesi’nde yaşayan Ruhşan Karadağ’ın mektubu üzerine harekete geçen TESKİ Genel Müdürlüğü personeli, evlerinden ve yakın çevrelerinden topladıkları kitapları Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na teslim etti.

Şanlıurfa’nın Birecik İlçesi’nde yaşayan ve Ayşe Faruk Pınarbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim hayatına devam eden Ruhşan Karadağ’ın bir mektubu üzerine çalışma başlatan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü personeli, eğitime destek olmak amacıyla kitap bağışı kampanyası düzenledi.

Kitap bağışı kampanyası kapsamında ilçelerde de hizmet veren TESKİ personeli dâhil olmak üzere imkânı olan personel, evlerinde ve yakın çevrelerinde bulunan kitapları gönüllülük esasına göre topladı ve kampanyayı yürüten Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na teslim etti. Toplanan 417 adet farklı kitap bugün araca yüklenerek Şanlıurfa’daki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere TESKİ Genel Müdürlüğü’nden uğurlandı.

Gelecek nesillerin bilinçli, ülkesine faydalı ve üretken birer birey olması için sosyal sorumluluk bilincinde olan TESKİ Genel Müdürlüğü ve bu çatı altından hizmet eden tüm personel, yapılan kampanyanın çok yerinde olduğu ve imkânsızlıklar içinde eğitim hayatlarını sürdüren öğrencilere oldukça faydalı olacağından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Editör : Tuğberk Erdem
1672 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu