Chp Çorlu Örgütü, Şehitlere Saygı Yürüyüşü Düzenleyecek
reklam
15 Mart 2018
Chp Çorlu Örgütü, Şehitlere Saygı Yürüyüşü Düzenleyecek

Chp Çorlu Örgütü, Şehitlere Saygı Yürüyüşü Düzenleyecek

CHP Çorlu İlçe Örgütü, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla Şehitlere Saygı Yürüyüşü düzenliyor. 18 Mart 2018 Pazar günü saat 16.00’da yapılacak olan yürüyüş, Çorlu Şehitliği’nden başlayacak ve Atatürk Meydanı’nda sona erecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla yürüyüş düzenliyor. 18 Mart 2018 Pazar günü yapılacak olan “Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü”, Çorlu Şehitliği’nden başlayacak ve Atatürk Meydanı’nda sona erecek. Saat 16.00’da start alacak olan Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü’ne, tüm Çorlu halkını davet edildi.

ÇANAKKALE ZAFERİ, CUMHURİYET’İMİZİN ÖNSÖZÜDÜR

Yapılacak olan yürüyüşe ilişkin olarak açıklamalarda bulunan CHP Çorlu İlçe Örgütü Başkanı Yıldıray Arıcı “Birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, bizi bir araya getiren ortak değerlerimizi ön plana çıkarıp, bu değerlerimizi yüceltmemiz gerekiyor. Milletimizin, 103 yıl önce emperyalizme karşı yazmış olduğu Çanakkale Zaferi, aynı zamanda Cumhuriyet’imizin de önsözü olma niteliği taşımaktadır. Bu büyük zafer, millet olma anlayışının en önemli sonucudur. Biz de bu anlayışın bugünkü mirasçıları ve emanetçileri olarak büyük destanımızın 103’üncü yıl dönümünde, bütün bir millet olarak zaferimizi coşkuyla kutlayıp, şehitlerimizi saygı ve minnetle anacağız.” dedi.

SADECE TÜRK BAYRAĞI VE ATATÜRK OLACAK!

Yaptığı açıklamalara devam CHP İlçe Örgütü Başkanı Arıcı “Yapacağımız yürüyüşe; tüm sivil toplum örgütlerini, meslek odalarını ve emek kuruluşlarını davet ediyoruz. Bizi bir araya getiren ve ortak değerimiz olan Türk Bayrağı’mız ve Atatürk’ümüz dışında, hiçbir kurum ve kuruluşa ait flamanın veya bayrağın yürüyüş alanında bulundurulmamasını önemle rica ediyoruz. Tüm halkımızı bir kez daha yürüyüşümüze davet ediyoruz.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1596 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu