Coğrafi Bilgi Sistemleri Çalıştayı, Tekirdağ’da Düzenlendi
reklam
06 Mayıs 2018
Coğrafi Bilgi Sistemleri Çalıştayı, Tekirdağ’da Düzenlendi

Coğrafi Bilgi Sistemleri Çalıştayı, Tekirdağ’da Düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü’nün iş birliğinde organize edilen Coğrafi Bilgi Sistemleri Çalıştayı, Tekirdağ Ramada Otel’de gerçekleştirildi.

Düzenlenen Coğrafi Bilgi Sistemleri Çalıştayı’na; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri M. Zeki Gürcün ile Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve ilçe belediyelerinden gelen davetliler katıldı.

Çalıştayda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak, Coğrafi Bilgi Sistemleri konusunda önemli çalışmalar yaptık. Ben de hem belediyemizin ilgili daire başkanlıklarından hem de TESKİ’den bu konu hakkında brifingler aldım. Kendimizi, diğer belediyelerle karşılaştırma şansı buldum. İyi durumdayız, ancak daha da iyi olmamız gerekiyor. Çünkü Tekirdağ çok hızlı göç alan, nüfusu günden güne büyüyen bir şehir. Bu anlamda böyle çalışmaları çok önemli görüyorum. Buradan çıkacak sonuçların Tekirdağ’ın faydasına olacağına düşünüyorum. Ben de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizlere, bu konuda üzerime ne düşüyorsa her türlü desteği vermeye hazırım. Yeter ki kentimizin tamamında bu sistemi oturtalım. Türkiye’de, Coğrafi Bilgi Sistemi’ni en iyi kullanan belediye, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olsun istiyorum. Bunu da yapmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Çalıştayımızın, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Çalıştay, diğer açılış konuşmalarının ardından Coğrafi Bilgi Sistemleri hakkında yapılan sunumlar ile devam etti.

Editör : Tuğberk Erdem
1601 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu