Ergene’de, Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Başladı
reklam
06 Mayıs 2018
Ergene’de, Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Başladı

Ergene’de, Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Başladı

2014 yılından bu yana her yıl toplu sünnet şöleni düzenleyen Ergene Belediye Başkanlığı, bu yıl 5’inci kez düzenlenecek olan organizasyon için kolları sıvadı. Gerçekleştirilen organizasyon kapsamında bugüne kadar 800 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Ergene Belediyesi ilçe sınırları içerisinde ikamet eden ve özellikle dar gelirli ailelere yönelik olarak Ergene Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni’nin 5’incisi için kayıtlar başladı. Şölen için son başvuru tarihi, 01 Haziran 2018 olarak belirlendi. Şölen için vatandaşlar çocuğun SGK kurum bilgisi, adres bilgisi, telefon bilgisi ve nüfus cüzdanı suretiyle Velimeşe ve Ulaş’ta bulunan belediye hizmet binaları ile Sağlık Mahallesi’ndeki Zübeyde Hanım Kurs Merkezi’ne başvurabilecekler.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Ergene Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü; 18 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında ve belirlenen saatlerde, Ergene Belediyesi’nin anlaşmalı olduğu özel sağlık kuruluşunda, hijyenik şartlar altında ve uzman doktorlar tarafından çocukların sünnet edileceğini açıkladı.

Sünnet Şöleni’ni geleneksel hale getiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ise “Hizmetlerimizin merkezinde insanımız var, ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardım var. Ergene’de yaşayan mutlu insanlarımızın sayısını çoğaltma düşüncesi yer alıyor. Sünnet şölenimiz, bu anlayıştan hareketle gelenekselleştirdiğimiz bir şölen haline geldi. Her yıl olduğu gibi geçen yıl da halkımızın memnuniyetle karşıladığı sünnet şöleninin, bu sene de vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşeceğine inanıyorum.” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
1775 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu