Emektar Başkan Ünal Baysan, Belediye Personeliyle Vedalaştı
reklam
06 Mayıs 2018
Emektar Başkan Ünal Baysan, Belediye Personeliyle Vedalaştı

Emektar Başkan Ünal Baysan, Belediye Personeliyle Vedalaştı

Düzenlediği basın toplantısıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığı’nı açıklamasının ardından Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’ı ziyaret ederek istifa dilekçesini sunan Başkan Baysan, belediye çalışanlarıyla vedalaştı.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimi’nde aday olabilmek için görevinden istifa eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye çalışanları ile vedalaştı. Belediye binasında ve dışarıdaki belediye hizmet birimlerinde bulunan personeli tek tek ziyaret ederek vedalaşan Başkan Baysan, görev süresi boyunca önemli başarılara birlikte imza attıklarını belirterek hep birlikte hüzünlü ve sevinçli günlerde mücadele ettiklerini söyledi.

Baysan “El ele gönül gönüle vererek Çorlumuz için hep birlikte hizmet ettik. Sizlerle çalışmaktan her zaman mutluluk duydum. Sizlerle uyumlu bir çalışma dönemini geride bırakıyoruz. Emekleriniz ve hizmetleriniz için teşekkür ederim. Umarım bundan sonraki süreçte de başarılı çalışmalarınız ile Çorlumuza değer katmaya devam edersiniz. Yerelde birlikte gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizin ardından ben ülkem içinde mücadeleye devam edeceğim. 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimi’nde milletvekili olabilmek için aday adaylığımı açıkladım. İnşallah desteklerinizle birlikte bu göreve seçilerek yüce Türk milletine hizmet etme şerefine ulaşacağım. Destekleriniz ve bugüne kadar verdiğiniz hizmetleriniz için teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun, hoşça kalın!” sözlerine yer verdi.

Editör : Tuğberk Erdem
1906 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu