İsmet Albayrak: "Tekirdağ’dan, En Az 4 Milletvekili Çıkarırız!"
reklam
06 Mayıs 2018

İsmet Albayrak: "Tekirdağ’dan, En Az 4 Milletvekili Çıkarırız!"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği basın toplantısıyla Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan İsmet Albayrak, 24 Haziran Seçimleri’nde AK Parti’nin Tekirdağ’dan en az 4 vekil çıkaracağını söyledi.

Bir dönem AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı görevinde de bulunan İsmet Albayrak, 24 Haziran’da yapılması beklenen erken seçimde milletvekili olabilmek için AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan İsmet Albayrak “Yaklaşık 2 yıl süreyle, AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm. Bu partide yola çıkarken düsturumuz ‘Halka hizmet, Hak’ka hizmet’ anlayışı oldu her daim. Biz, bunu düşünerek, kendi bölgemizde siyaset yapmaya çalıştık. İlçe Başkanlığı’m sırasında bizlere bir vesile ile gelip derdini açan, bizden iş, aş veya başka bir konuda yardım talep herkese, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Öncelikle eğer bu konuda bizde hakkı ve hukuku olan arkadaşlarımız varsa, ben onlardan helallik talep ediyorum. Bizden yana olan konularda ise hakkımızın helal olduğunu söylemek istiyorum. ‘Halka hizmet, Hak’ka hizmet’ düsturu çerçevesinde siyasetin içerisine girdiğinizde, bunun sonunun olmadığını görüyorsunuz. Eğer ki inanan bir insansanız, bu sorumluluğun omuzlarınızdaki bir vebal olduğunu düşünüyorsunuz. Gaye, milletimize hizmet etmektir. 2019 yılında yapılması düşünülen genel seçimler; ülkemizin içerisinde bulunduğu durum, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve siyasi büyüklerimizin aldığı karar ve aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de verdiği destek göz önünde bulundurularak, seçimlerin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılmasına karar verildi. Mantıklı düşünüldüğü zaman verilen bu kararın, ne kadar isabetli bir karar olduğu ortaya çıkmaktadır. Açıkçası şahsen almış olduğum eğitimin bana vermiş olduğu tecrübeye istinaden, bu seçimlerin 2019 yılına kalmayacağını biliyordum. Ve bunu kendi arkadaş çevremde de paylaşmıştım. Türkiye’yi, çok ciddi anlamda zorlayan unsurlar vardı. Dış ve iç mihrakların üzerimize gerçekleştirmiş olduğu saldırılar, hepimizin malumu. Tüm bunlar göz önüne alındığında erken seçim kararının alınması, gayet isabetli ve mantıklı bir karar olmuştur. Halkımıza vermiş olduğumuz hizmet ayağının devamını -eğer Allah nasip ederse-, kendi çerçevemizde milletvekili olarak sürdürmeyi düşündük. İnşallah bizler bu göreve ulaşırız ve başta Çorlu’muz olmak üzere Tekirdağ’ımıza çok daha iyi hizmetler sunmak nasip olur bizlere. Biz bugüne kadar ne yaptıysak, kaldığımız yerden yine devam edeceğiz. 16 yıllık AK Parti iktidarında Tekirdağ’da, 3’üncü vekil bizim dönemimizde çıktı. Şimdiki seçimlerde de en az 4 vekil hedefliyoruz. Çok samimi ve net söylüyorum. CHP’nin asla ve asla bu ülkede iktidar olmak gibi bir niyeti yok. Sadece koltuklarını korumak adına siyaset yapıyorlar. Kazanan Tekirdağ olsun!” dedi.   

Editör : Tuğberk Erdem
1844 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu