İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı, M. İlker Atasever Oldu
reklam
10 Mayıs 2018
İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı, M. İlker Atasever Oldu

İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı, M. İlker Atasever Oldu

İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Tuncay Kırmızıgül’ün Milletvekili Aday Adayı olmasının ardından boşalan ilçe başkanlığı görevine, M. İlker Atasever seçildi. Kurucu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan Atasever, İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Tuncay Kırmızıgül’ün Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olmasının ardından boşalan ilçe başkanlığı görevine, Mehmet İlker Atasever seçildi. İYİ Parti Çorlu İlçe Yönetim Kurulu’nun tek adayı olarak öne çıkan ve kapalı oylamayla seçilen Atasever, Kurucu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olup, İş Dünyası ve Sanayiden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

24 Haziran Seçimleri öncesinin yoğun gündeminde görevine başlayan ve ayağının tozuyla Divan Kurulu’nu belirleyen İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı M. İlker Atasever, seçim çalışmalarına hızlı bir giriş yaptı. İş hayatındaki disiplin ve başarısını ilçe başkanlığı görevine yansıtması beklenen Atasever, mekân mevhumu gözetmeksizin vatandaşlarla bir araya geliyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerle partisinin ilkelerini ve çalışmalarını aktaran Atasever, İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in başlattığı “100 Bin İmza” Kampanyası’nı da başarıyla sürdürüyor.

İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanlığı Divan Heyeti, şu isimlerden oluşuyor; M. İlker Atasever (Başkan), Erkan Düzenli (Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı), Mine Altun (İlçe Sekreteri), Nurcan Sunar (Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Umut Sönmez (Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Bircan Çırpanlı (Gençlikten Sorumlu Başkan Yardımcısı), Nezahat Topel (Kadın ve Çocuktan Sorumlu Başkan Yardımcısı), Taha Sert (Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı), Muharrem Şimşek (İş Dünyası ve Sanayiden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Sema Öztürk (Eğitim, Kültür ve Sanattan Sorumlu Başkan Yardımcısı), İshak Taş (Çevre ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı), Yasemin Ayyüksel (Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı), Özkan Yılmaz (İletişim ve Teknolojiden Sorumlu Başkan Yardımcısı) ve Aysel Güneş (Medya ve Propagandadan Sorumlu Başkan Yardımcısı).

Editör : Tuğberk Erdem
2668 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu