AK Parti Milletvekili Mustafa Yel’e Önemli Görev
reklam
10 Mayıs 2018
AK Parti Milletvekili Mustafa Yel’e Önemli Görev

AK Parti Milletvekili Mustafa Yel’e Önemli Görev

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’e, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ Başkanlığı’nda kurulan Milletvekili Aday Adayı Değerlendirme Komisyonu’nda görev verildi.

AK Parti Genel Merkezi’nce 24 Haziran’da yapılacak 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için adayların belirlenmesi için oluşturulan 14 komisyondan biri olan ve Sakarya, Düzce, Erzurum, Çorum, Kahramanmaraş, Muş ve Sivas illeri AK Parti Milletvekili Aday Adayları’nı değerlendirecek komisyonda görev alan Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, çalışmalarına başladı. Mustafa Yel’e daha önce de Rize ilinde yapılan 27’nci Dönem Milletvekilliği Seçimleri Aday Adayı Temayül Yoklaması’nda Komisyon Başkanı olarak görev verilmişti.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel “Parti teşkilatlarımızın katıldığı temayül yoklamalarının ardından milletvekili aday adaylarıyla mülakat süreci başladı. Mülakatlar, genel başkan yardımcılarının başkanlığında, Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri, milletvekilleri, kadın ve gençlik kolları yöneticilerinden oluşan 14 komisyon tarafından gerçekleştiriliyor. Biz de Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Hamza Dağ’ın başkanlığında oluşturulan komisyonda görev yapıyoruz. Görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz. 27’nci Dönem Milletvekilliği Seçimleri için aday olan tüm milletvekili aday adaylarımızı tebrik ediyor, partimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Amacımız, birlik ve beraberlik içinde gireceğimiz bu seçimleri kazanmak ve ülkemizi 2023’lere lider ülke olarak taşımak olacaktır. Bu vesile ile yapılacak seçimlerin barış ve huzur içinde, dostluk ve kardeşlik havasında geçmesini temenni ediyorum.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1742 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu