Çorlu Gazeteciler Derneği’nden, Bir Büyük Başarı Daha
reklam
05 Temmuz 2018
Çorlu Gazeteciler Derneği’nden, Bir Büyük Başarı Daha

Çorlu Gazeteciler Derneği’nden, Bir Büyük Başarı Daha

Çorlu’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları arasında yer alan ve kurulduğu günden bu yana birçok başarıya imza atan Çorlu Gazeteciler Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Silistre, Marmara Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı oldu.

Marmara Gazeteciler Federasyonu ile Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu çatısı altında yer alan Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Silistre ve dernek yöneticileri, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nca Çanakkale’de düzenlenen 15’inci Başkanlar Kurulu Toplantısı’na katıldı. Sakarya, Balıkesir, Bilecik, Yalova, Edirne, Kırklareli, Bursa, Çanakkale ve Tekirdağ temsilcisi olarak Çorlu’nun yer aldığı toplantıda, yeni dönem yönetim kurulu üyeleri de belli oldu. Edirne Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Sarılarlı’nın Marmara Gazeteciler Federasyonu Başkanı olarak seçildiği toplantıda, Tekirdağ İli’ni temsil eden Çorlu Gazeteciler Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Silistre de federasyonun başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 15’inci Başkanlar Kurulu buluşması kapsamında Marmara Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ile Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı, Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, Edirne Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Sarılarlı, İnternet Gazetecileri ve Blog Yazarları Derneği Başkanı Sinan Tunç, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkan Vekili Müjdat Çetin ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat’ın katılımıyla gerçekleşen yönetim kurulu toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantıdan sonra yapılan açıklamada; Marmara Bölgesi’nde örgütlü en üst düzey basın meslek kuruluşu olan Marmara Gazeteciler Federasyonu’nun genel başkanlık görevini, yönetim kurulunun oy birliği ile aldığı kararla Edirne Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Sarılarlı üstlendiği bildirildi.

Genel Başkanlık görevini devralan ve medyanın zor bir dönemden geçtiğini belirten Edirne Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Sarılarlı “Bu zor dönemde basın kuruluşlarımızın ve bu kuruluşlarda fedakârca görev yapan meslektaşlarımızın haklarının korunması ve sorunlarının çözüm bulması için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1560 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu