TREDAŞ AŞ, Yazın Gelmesiyle Birlikte Tatilcilere Yöneldi
reklam
05 Ağustos 2018
TREDAŞ AŞ, Yazın Gelmesiyle Birlikte Tatilcilere Yöneldi

TREDAŞ AŞ, Yazın Gelmesiyle Birlikte Tatilcilere Yöneldi

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), elektrik enerjisini yeterli, kaliteli ve kesintisiz verme sorumluluğunun bilinciyle çalışmalarını sürdürürken, tatil bölgelerinde artan nüfusu da göz önünde bulundurarak bakım, onarım ve faaliyetlerini artırdı.

Edirne’nin Keşan İlçesi başta olmak üzere Erikli Enez, Tekirdağ’ın Kumbağ, Marmaraereğlisi, Şarköy, Yeni Çiftlik ve Kırklareli’nin Vize, Demirköy, Kıyıköy, İğneada bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanmaması için sıkı tedbirler alınıyor. Bu kapsamda, tatil sezonunda 100 binin üzerinde insanı ağırlayan Edirne İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanındaki Saroz Körfezi’nde TREDAŞ ekipleri çalışmalarını yoğunlaştırdı. Saroz Bölgesi’nde oluşabilecek arızalara müdahale edebilmek için ekipler 7 gün 24 saat hazır bekletiliyor. Olası arızaların oluşmasını önlemek için enerji nakil hatlarına Arıza Onarım Bakım ekiplerince düzenli bakımlar yapılıyor. Enerji nakil hatları güçlendirilirken, sokak aydınlatmaları da yenileniyor.

Elektrik arızasına maruz kalan vatandaşların ALO 186 Çağrı Merkezi, TREDAŞ web sitesi, mobil uygulama ve e-mail gibi iletişim kanallarından bilgi vermesi durumunda, arızaya anında müdahale ediliyor. Bunun yanı sıra teknolojiyi etkin şekilde kullanan TREDAŞ, Genel Müdürlükte bulunan Operasyon Merkezi vasıtasıyla, Trakya genelinde hava muhalefeti nedeniyle oluşabilecek arızaları önceden tespit ederek önlem alabiliyor.
Editör : Tuğberk Erdem
1706 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu