Engelleri Aşıp Türkiye Şampiyonu Oldular
reklam
23 Şubat 2012
Engelleri Aşıp Türkiye Şampiyonu Oldular

Engelleri Aşıp Türkiye Şampiyonu Oldular

Türkiye İşte Engelliler Basketbol Ligi’nde faaliyet gösteren ÇİETSK (Çorlu İşitme Engelliler Trakya Spor Kulübü) Basketbol Takımı, Aksaray’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’ndan birincilikle döndü. Türkiye şampiyonu olan ÇİETSK, gönülleri fethetti.

Türkiye İşte Engelliler Basketbol Ligi’nde faaliyet gösteren ve Aksaray’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’ndan birincilikle dönen ÇİETSK Basketbol Takımı, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı makamında ziyaret etti. Başarılı sporcuların ziyaretinde Antrenör Nihat Güney, Yardımcı Antrenör Ahmet Kasaca, Menajer Erdinç Cebeci, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci ve Çorlu Belediye Spor Kulübü Başkanı Hasan Eligül de hazır bulundu. İşitme engelli sporcularımızın tercümanlığını ise Türkan Cebeci yaptı.

Avrupa’da yapılacak turnuvalarda Türkiye’yi temsil edecek olan şampiyon sporcular ve antrenörleri, bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattılar. Çorlu’yu ve Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini ifade eden işitme engelli basketbolcular, kendilerine verilen destekten dolayı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a teşekkürlerini sundular. Antrenmanlarını Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda yaptıklarını ifade eden sporcular, bu yıl Mayıs ayında kampa gireceklerini ve sonrasında yurtdışında yapılacak müsabakalara katılacaklarını söylediler.

Çorlu İşitme Engelliler Trakya Spor Kulübü’nün ziyaretinde -basketbol takımının yanı sıra-; hentbol, voleybol, yüzme, futbol ve masa tenisi dallarında yapılan çalışmalar hakkında da detaylı bilgiler aktarıldı. Yetkililer, mevcut branşların haricinde 2013 yılında güreş dalında da Çorlu’yu temsil etmeyi hedeflediklerini ifade ettiler.

Çorlu’da sportif anlamda başarıya önem verdiklerini ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ise, yeni spor tesisleri yaparak hizmete sunduklarını söyledi. Bundan sonra kulübün, ulaşım ve spor malzemesi gibi ihtiyaçlarının karşılanmasında destek verileceğini belirten Baysan, Türkiye Şampiyonu olan basketbolculara ve antrenörlerine çeşitli hediyeler verdi.

Editör : Tuğberk Erdem
2736 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu