Bir Sokak Efsanesi, Arka Sokakların Hikayesi! GETTO…
reklam
05 Ağustos 2018

Bir Sokak Efsanesi, Arka Sokakların Hikayesi! GETTO…

Yapımcılığını (BYDO Film) ve başrol oyunculuğunu ünlü sanatçı Doğuş (Orhan Baltacı)’un üstlendiği, çekimlerinin tamamı Çorlu’da gerçekleştirilmekte olan “Getto” dizisinin kadrosu, ilçede görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yapımcılığını ve başrol oyunculuğunu ünlü sanatçı Doğuş’un yaptığı Getto (Bir Sokak Hikâyesi- Arka Sokaklar) dizisinin çekimleri, Çorlu’da başladı. Çorlu Belediyesi’nin de sponsor olduğu ve tamamı ilçede çekilecek olan dizinin tanıtımı için dizi oyuncuları ve basın mensupları, Kekik Restaurant’da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldiler. Çekimlerine yeni başlanmasına rağmen adından oldukça sık bahsedilen iddialı yapımın oyuncu kadrosunda; Doğuş, Tuğçe Aykut, Şehmus Kartal, Vural Bingöl, Seda Kement, Bülent Yaşık, Osman Çengel, Ali Kemal Aydın, Fatih Küçük, Belkıs Akçil ve Sibel Nançın gibi isimler bulunuyor. Getto, önümüzdeki eylül ayı başında seyirciyle buluşacak.

Sabah kahvaltısı programında bir araya gelen ekip, basın mensuplarının dizi ile ilgili sorularını yanıtladı. Filmin yönetmeni Banu Kaptanoğulları; bu proje için birçok bölge gezdiklerini, Çorlu’nun İstanbul’a yakın olması ve dokusunun güzelliğini görünce tamamıyla hikâye ile bütünleştiğini ve burada olmaya karar verdiklerini ifade etti.

Dizi hakkında kısa bir açıklamada bulunan ünlü sanatçı Doğuş ise “Dizide, kendi adım olan Orhan adı ile oynuyorum. Senaryoyu oluştururken, kendi başımdan geçen birçok olaydan da esinlendik. Bu dizide, şiddetin her türlüsüne karşı olan bir temayı işledik. Dizide iyi karakterde olanlarda var, kötü karakterde olanlar da var. Çorlu halkından gördüğümüz yakın ilgiyi hiç bir zaman unutamayız. Sette biz kendimiz daha çay demleyemedik. Komşular sağ olsunlar çayımızı, kahvemizi getiriyorlar. Umarız uzun ömürlü bir dizi olur.” dedi.

Düzenlenen basın toplantısı toplu fotoğraf çekimi ile son bulurken, dizide Çorlu halkının da yan rollerde ekranda görüneceği aktarıldı.
Editör : Tuğberk Erdem
2980 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu