Çorlu Spor 1947’den, Yeni Sezon İçin Transfer Atağı
reklam
02 Eylül 2018
Çorlu Spor 1947’den, Yeni Sezon İçin Transfer Atağı

Çorlu Spor 1947’den, Yeni Sezon İçin Transfer Atağı

Çorlu’nun Bölgesel Amatör Lig (BAL)’teki temsilcisi Çorlu Spor 1947, 2018-2019 sezonunun başlamasına sayılı günler kala transfer bombalarını art arda patlattı.

Yeni sezon için yapılan transfer çalışmalarına, geçtiğimiz sezon takımın başındaki isim olan Teknik Direktör Erdoğan Eryılmaz ile yola devam kararı alarak başlayan Çorlu Spor 1947’de Yardımcı Antrenörlük görevine Özgür Eraslan, Kaleci Antrenörlüğü görevine ise Özgür Gündüzlü getirildi.

Oyuncu transferinde ise geçtiğimiz sezon kadroda yer alan Efe Özdemir, Hüseyin Süre, Eray Doğan ve kaleci Enes Gardaş ile tekrar anlaşmaya varılırken, Kartal Spor’dan Burkina Fasolu başarılı ileri uç oyuncusu İbrahim Traore kadroya dâhil edildi. Traore’nin, sarı kırmızılı ekibin en güçlü gol silahı olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çorlu Spor 1947, BAL Temsilcisi Sultangazi Spor’un Nijeryalı kanat oyuncusu Soji Moses Akingboye’yi de renklerine bağladı. Ergene Velimeşe Spor’dan Sinan Yüksel ve Emir Akay ile anlaşmaya varan Çorlu Spor 1947; Kütahya Spor’dan orta saha oyuncusu Ahmet Özsülün’ü, Ödemiş Spor’dan stoper mevkiinde oynayan Cüneyt Abdi’yi, Edirne Spor’dan Ümit Çoruk’u ve Sultangazi Spor’dan sol bek Oğuzhan Barkın’ı da kadroya kattı.

Sezon hazırlıklarına devam eden ve birbirinden flaş transferler gerçekleştiren Çorlu Spor 1947’nin, transfer çalışmalarına devam edeceği kaydedildi.
Editör : Tuğberk Erdem
1756 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu