Ulaş Spor'dan, Muhteşem Şampiyonluk Kutlaması
reklam
13 Mart 2012
Ulaş Spor'dan, Muhteşem Şampiyonluk Kutlaması

Ulaş Spor'dan, Muhteşem Şampiyonluk Kutlaması

Tekirdağ 1’inci Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Ulaş Belediye Spor’un şampiyon olarak Süper Amatör Küme’ye yükselmesi nedeniyle düzenlenen muhteşem kutlama töreni, renkli görüntülere sahne oldu.

Tekirdağ 1’inci Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Ulaş Belediye Spor’un şampiyon olarak Süper Amatör Küme’ye yükselmesi nedeniyle düzenlenen muhteşem kutlama töreni, renkli görüntülere sahne oldu. Geleneksel Şampiyon Durağı’nın Mavi-Beyaz renklere boyanmasıyla başlayan kutlamalar, mangal partisi ve sınırsız eğlenceyle devam etti. Tekirdağ 1’inci Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Ulaş Belediye Spor’un şampiyon olarak Süper Amatör Küme’ye yükselmesi nedeniyle düzenlenen muhteşem kutlama törenine; Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray, Belediye Meclis Üyeleri, Ulaş Belediye Spor Kulübü Başkanı Erkan Kavakçı, Asbaşkan Kenan Çabuker, Belde’de bulunan okulların Müdürleri, teknik heyet, futbolcular, muhtarlar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Şampiyonluk sözümüzü tuttuk

Şampiyonluk kutlamaları, Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kutlamaların açılış konuşmasını yapan Ulaş Belediye Spor Kulübü Asbaşkanı Kenan Çabuker; “Hatırlarsanız sezon açılışımızda; 1’inci Amatör Lig’in misafir takımı olacağımızı, hedefimizin şampiyonluk sevinç ve gururunu yaşayarak Süper Amatör Lig’e çıkmak olduğunu beyan etmiş ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Zafer, ‘zafer benimdir’ diyebilenindir. Başarı ise, ‘başaracağım’ diye başlayarak sonunda ‘başardım’ diyebilenindir” sözleri etrafında kenetlenerek yola çıkmıştık. Şimdi inancın zaferi ile karşınızdayız. Sizlerin huzurunda, tüm futbolcu arkadaşlarıma ve teknik heyetteki hocalarıma bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Ve nihayetinde emeğimizin, fedakârlığımızın ve özverimizin meyvelerini toplayarak hak ettiğimiz şampiyonluğu kazandık. Öncelikle; deplasman müsabakalarımız dahil bizleri daima destekleyen, hiçbir maçımızda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza verdiğimiz ‘şampiyonluk’ sözünü tutmanın haklı sevinci ile teşekkürlerimizi sunmayı bir borç biliyoruz” dedi. Ergene Şahinleri’nin hedef büyüttüğünü de sözlerine ekleyen Asbaşkan Kenan Çabuker, gelecek sezonda da yapılacak takviyelerle iddialı bir ekip kurarak öncelikle Süper Amatör Lig Şampiyonluğunu ardından da BAL Ligi’ni amaçladıklarını söyledi.

Emeği geçen herkese teşekkürler

Asbaşkan Kenan Çabuker’in ardından kürsüye gelen Ulaş Belediye Spor Kulübü Başkanı Erkan Kabakçı; “Ulaş Belediye Spor camiası olarak son iki yıldır altın yıllarımızı yaşıyoruz. Yeni hedefimiz; yakaladığımız ivmeyi devam ettirip, çıtayı biraz daha yukarılara taşıyarak Bölgesel Lig’e çıkmaktır. Bunu başaracak gücümüz ve inancımız var. Bundan kimsenin şüphesi olmasın! Şampiyonluğumuzda emeği geçen yönetimim, teknik ekibim, futbolcu kardeşlerim, eşsiz taraftarlarımız ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Kenan Demiray’a teşekkürlerimi bir borç biliyorum” diye konuştu.

Başkan Erkan Kabakçı; “Futbol takımımızın yanı sıra, Ulaş Belediye Spor Kulübü Halk Oyunları ekibimiz yarışmalarda il birinciliği alarak, bölge finallerinde kulübümüzü ve beldemizi temsil etme hakkı kazanmıştır. Bu nedenle bu başarıda emeği geçen; Ulaş İlköğretim Okulu Müdüremiz Nejla Has Hanımefendi ile Yusuf Hocamıza, Okul Aile Birliği Başkanımıza, Öğrenci Velilerimize ve minik kardeşlerimize, bizlere yaşattıkları gurur ve sevinç için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Böyle bir duyguyu, daha önce hiç yaşamadım

Başarının mimarlarından biri olan Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray ise yaptığı konuşmada; “15-20 yıllık siyasetçiyim. Bugünkü kadar karmaşık duygu ve mutluluğu, daha önce hiç yaşamadım. Bizlerin haklı gurur ve sevinç kaynağı olan futbolcu kardeşlerime, teknik heyetime, kulüp yöneticilerime ve bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca genç bir ekip ile inanarak ve çalışarak kenetlendikten sonra güzel işler başaran, bizleri mahcup etmeyen Kenan ve Erkan Başkanıma, sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Yeni hedefimiz, profesyonel liglerde mücadele etmektir. Bunun için gereken her şeyi yapmaya, gereken her türlü desteği vermeye hazırız. Beldemize il birinciliği kazandıran minik öğrenci kardeşlerime de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Buradan İstanbul Teknik Üniversitesi’nin beldemize kampüs açacağının müjdesini de gurur ve onurla sizlerle paylaşıyorum. Ayrıca Ergene İlçesi olma yönünde, ciddi ve kararlı girişimlerimiz var. Çalışmalarımız, üst düzeyde devam ediyor. Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle ilçe olma yolunda ilerliyoruz. Bizlere inanmaya, güvenmeye ve destek olmaya devam edin” diye konuştu. Konuşmasını tamamlayan Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray, şampiyonluk kupasını kendi elleri ile takıma verdi.

Sınırsız eğlence ve mangal ziyafeti

Yapılan konuşmalardan sonra her yıl geleneksel hale gelen şampiyonluk durağının açılış töreni yapıldı. Folklor ekibinin gösterileriyle devam eden eğlence tüm futbolcu ve belde halkının oyun havaları eşliğinde eğlenip, halaylar çekmesiyle devam etti. Sucuk partisi ile tüm belde halkına ikramda bulunuldu ve yaklaşık bin 500 kişi mangal ziyafeti çekti.

Editör : Tuğberk Erdem
2801 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu