Emniyet Müdürü Aydın’dan ÇGD’ye Ziyaret
reklam
22 Kasım 2018
Emniyet Müdürü Aydın’dan ÇGD’ye Ziyaret

Emniyet Müdürü Aydın’dan ÇGD’ye Ziyaret

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Çorlu Gazeteciler Derneği (ÇGD)’ni ziyaret ederek gazetecilerle bir araya geldi. Bölgede yapılan bazı çalışmalarla ilgili olarak gazetecilere bilgi veren Aydın, herkese eşit mesafede olduklarının altını çizdi

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Çorlu Gazeteciler Derneği’ne ziyarette bulundu. Çorlu Gazeteciler Derneği hizmet binasına, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Serdar Kurtoğlu ile birlikte gelen Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, dernek yöneticisi gazetecilerle bir araya geldi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ın ziyaretinden dolayı duyduğunu memnuniyeti dile getiren Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre “Bu kadar yoğun bir tempoda bizleri de unutmadığınız ve ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Derneğimiz, bölgemizde yerel ve yaygın basın mensuplarıyla birlikte güçlü bir yapı içerisinde faaliyetlerine devam ediyor. Bunların arasında sosyal projeler, eğitimler, kurslar, kanunlar hakkında bilgilendirme seminerleri de yer alıyor.” dedi.

Bölgede görev yapan hiçbir basın mensubuyla problem yaşamadıklarının altını çizen Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ise konuşmasında, herkese eşit mesafede olduklarını ve kanunlar çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Ziyaret karşılıklı sohbet ortamında görüş alışverişinde bulunulması ve günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.
Editör : Tuğberk Erdem
1782 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu