Kıyı ve Plajlarda, Teknoloji Odaklı Hizmet Veriliyor
reklam
22 Kasım 2018
Kıyı ve Plajlarda, Teknoloji Odaklı Hizmet Veriliyor

Kıyı ve Plajlarda, Teknoloji Odaklı Hizmet Veriliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, büyük önem verdiği ve yoğun çalışmalar sonucunda Uluslararası Mavi Bayrak ödülü kazandırdığı kıyı ve plajların temizliği için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda alınan yosun toplama makinesi, araç parkuruna katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Mavi Bayrak ödülü kazandırdığı kıyı ve plajların temizliği için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda çalışmaların daha kaliteli, ekonomik ve hızlı yapılabilmesi için yosun toplama makinesini bünyesine kattı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Süleymanpaşa, Şarköy ve Marmaraereğlisi ilçelerinde periyodik olarak gerçekleştirilen plaj ve kıyı temizliğinin daha kaliteli, ekonomik ve hızlı yapılabilmesi için yosun toplama makinesini hizmete sundu. Özel bir şirket tarafından geliştirilerek patenti alınan yosun temizleme makinesinin kullanımı, ileriki günlerde Süleymanpaşa, Şarköy ve Marmaraereğlisi ilçelerindeki tüm kıyı ve plajlarında gerçekleşecek.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Deniz ve Kıyı Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada Tekirdağ’ın Türkiye’de Mavi Bayrak ödülüne sahip sayılı büyükşehirler arasında olduğu belirtilerek “Bünyemize kazandırdığımız yosun toplama makinesi ile büyük bir titizlikle sürdürdüğümüz kıyı ve plaj temizliği çalışmalarımızı insan gücünden tasarruf ederek ve teknolojik imkânları da kullanarak yürüteceğiz.” denildi.
Editör : Tuğberk Erdem
1713 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu