ÇBSK, Beyza Adalı Voleybol Sezonu’na Damga Vurdu
reklam
22 Kasım 2018
ÇBSK, Beyza Adalı Voleybol Sezonu’na Damga Vurdu

ÇBSK, Beyza Adalı Voleybol Sezonu’na Damga Vurdu

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Kız Voleybol Takımları, 2018-2019 Tekirdağ Beyza Adalı Voleybol Sezonu’na damga vurdu. Sahaya Ata’mızı andıkları pankartla çıkan kız voleybol takımları, rakiplerine de şans tanımadı.

ÇBSK Kız Voleybol Takımları, 2018-2019 Tekirdağ Beyza Adalı Voleybol Sezonu’na damga vurdu. Sahaya Ata’mızı andıkları pankartla çıkan ÇBSK Midi, Küçük ve Yıldız Kızlar Voleybol Takımları, yapılan müsabakalar sonunda tüm rakiplerini set vermeden yenerek bu yıl da şampiyonlukların en büyük adayları olduklarını kanıtladılar. Çorlu Kapalı Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmalarda rakiplerini set vermeden 3-0’lık net skorlarla yenen ÇBSK Kız Voleybol Takımları, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da iddialarını sürdürdüler.

Beyza Adalı Sezonu’nun ilk maçında Midi Voleybol Kategorisi’nde Çorlu 59,5 Spor Kız Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelen ÇBSK Kız Voleybol Takımı, müsabakadan galibiyetle ayrıldı. Günün 2’nci maçında ÇBSK Yıldız Kız Voleybol Takımı rakibi Çorlu Fener Spor’u, günün son maçında ise ÇBSK Küçük Kız Voleybol Takımı Saray temsilcisi Marmara Spor’u 3-0’lık skorlarla yendiler.

Öte yandan Beyza Adalı Voleybol Sezonu’nun ilk günü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 80’inci yılına denk gelirken ÇBSK Midi, Yıldız ve Küçük Kız Voleybol takımları Ata’mızın anısına pankart açarak sahaya çıktı. Sporcuların bu davranışı, seyircilerden büyük alkış aldı.

Editör : Tuğberk Erdem
1742 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu