Belediye Meclisinden, Lösemili Çocuklara Maskeli Destek
reklam
03 Ocak 2019
Belediye Meclisinden, Lösemili Çocuklara Maskeli Destek

Belediye Meclisinden, Lösemili Çocuklara Maskeli Destek

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Belediye Meclis Üyeleri, 02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda kamuoyunun dikkatini çekmek amacıyla başlatılan “Maskeni Tak, Lösemili Çocuklara Umut Ol!” Kampanyası’na destek verdi.

02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla başlatılan “Maskeni Tak, Lösemili Çocuklara Umut Ol!” Kampanyası’na destek veren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Belediye Meclis Üyeleri, Çorlu Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na taktıkları maskeler ile katıldılar.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt “02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda, bizler de Çorlu Belediyesi olarak lösemi hastalığına dikkat çekmek ve löseminin bulaşıcı bir hastalık olmadığını, tedavi edilebilir olduğunu; bu hastalıkla mücadele eden kardeşlerimizin sevgiye, iyiliğe, en önemlisi morale ihtiyaçları olduğunu hatırlatmak için ‘Maskeni Tak, Lösemili Çocuklara Umut Ol!’ Kampanyası’na katılıyoruz. Unutmamak gerekir ki lösemi, her çocuğun başına gelebilecek bir hastalık. Ama önemli olan, tedavi edilebilir bir hastalık olması. Lösemili çocuklarımıza bu zorlu yaşam mücadelelerinde destek olmak, onların minik yüreklerine sevinç ve umut vermek için biz de ‘Maskeni Tak, Lösemili Çocuklara Umut Ol!’ Kampanyası’na katılıyoruz ve herkesi duyarlı, bilinçli olmaya davet ediyoruz. Gelin bu güzel çocuklarımızı yalnız bırakmayalım; duygularını, yaşadıklarını anlamaya çalışalım. Dev yürekli minik kahramanlarımız lösemili çocuklarımızdan sevgimizi, neşemizi, desteğimizi esirgemeyelim.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1332 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu