Baltalı Saldırganın, Psikolojik Sorunları Varmış!
reklam
03 Ocak 2019
Baltalı Saldırganın, Psikolojik Sorunları Varmış!

Baltalı Saldırganın, Psikolojik Sorunları Varmış!

Omurtak Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Meydanı’na gelerek üzerinde taşıdığı balta ile Atatürk Anıtı’na saldıran kadın, emniyet güçleri tarafından yakalandı. Tekirdağ Valiliği, 30 yaşındaki Ç.B.’nin psikolojik sorunları olduğunu açıkladı.

Tekirdağ Valiliği tarafından konuya ilişkin olarak yapılan yazılı basın açıklamasında “13 Kasım 2018 tarihinde, saat 08.20 sıralarında bir kadının Çorlu İlçesi Atatürk Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na elindeki balta ile vurarak zarar verdiği yönünde gelen ihbar üzerine, olay yerine intikal eden Emniyet görevlileri olay yerini gören tüm kameraları incelemiş, yapılan titiz çalışmalar sonucunca bahse konu kişi olayda kullandığı balta ile birlikte emniyet görevlilerince yakalanmıştır. Psikolojik sorunları olduğu anlaşılan Ç.B. isimli şahıs, savcılık talimatı ile gözaltına alınmıştır. Soruşturma işlemleri devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

Çorlu İlçesi Omurtak Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Meydanı’na gelen bir kadın, üzerinde taşıdığı baltayı çıkararak Atatürk Anıtı’na saldırdı. Çevrede bulunanların tepki gösterdiği kadın, daha sonra baltayı çarşafının içine gizleyerek alandan uzaklaştı. Atatürk Anıtı’nda hafif hasarın oluştuğu saldırı, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Haber verilmesi üzerine bölgeye emniyet güçleri sevk edildi. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran emniyet güçleri, bölgedeki güvenlik kameralarını tek tek inceledi. Yapılan incelemeler sonucunda saldırgan kadının izine rastlayan ekipler, kadını ev adresinde ve saldırıda kullandığı baltayla birlikte yakaladı. Gözaltına alınan kadının evli ve 30 yaşındaki Ç.B. olduğu ortaya çıktı.
Editör : Tuğberk Erdem
1707 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu