TREDAŞ'ın Düzenlediği Fotoğraf Yarışmasının Ödülleri, Sahiplerini Buldu
reklam
03 Ocak 2019
TREDAŞ'ın Düzenlediği Fotoğraf Yarışmasının Ödülleri, Sahiplerini Buldu

TREDAŞ'ın Düzenlediği Fotoğraf Yarışmasının Ödülleri, Sahiplerini Buldu

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından düzenlenen “Trakya’da Hayatın Enerjisi” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Bu yıl ilk kez düzenlenen “Trakya’da Hayatın Enerjisi” konulu fotoğraf yarışmasının ödülleri, TREDAŞ Genel Müdürlüğü’nde yapılan törenle verildi. Yarışmada, Sezgin Uzuncaova 1’inciliğe layık görüldü ve altın madalyanın sahibi oldu. 2’nci olan Turhan Ülgüdür gümüş madalya, 3’üncü olan Ümit Varol ise bronz madalya kazandı. Ayrıca 1’inciye 2 bin lira, 2’nciye bin 500 lira, 3’üncüye bin lira, mansiyon ödülünü kazanan Ahmet Turan Kural, Mesut Karaduman ve Ümit Varol’a 400’er lira, sergilenmeye değer bulunan 30 eser sahibine de mansiyon ödülü verildi. Ödül töreninin ardından sergilenmeye değer bulunan eserlerden oluşan fotoğraf sergisi de TREDAŞ Genel Müdürlüğü Sergi Salonu’nda açıldı.

Törende konuşan ve bu yıl ilk kez düzenledikleri yarışmaya yoğun bir ilginin olduğunu belirten TREDAŞ Dağıtım Grup Direktörü Reşit Bilgili “Hayatın enerjisini, sanat heyecanlılarının yüksek katılımı ile gerçekleşen birbirinden orijinal bin 24 Trakya fotoğrafıyla da görmüş olduk. Projenin başarıyla tamamlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Fotoğraf sanatına gönül vermiş arkadaşlarımıza da bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Dijital kategoriden oluşan yarışmada değerlendirmeyi fotoğraf sanatçıları Coşkun Aral, Garbis Özatay ve Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği Başkan Yardımcısı Hilmi Baysal yaptı. Yarışma, Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından, sanata ve sanatçıya saygı bağlamında Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle düzenlendi.
Editör : Tuğberk Erdem
1426 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu