Ergene Belediyesi, Her Gün 60 Ton Evsel Atık Topluyor
reklam
03 Ocak 2019
Ergene Belediyesi, Her Gün 60 Ton Evsel Atık Topluyor

Ergene Belediyesi, Her Gün 60 Ton Evsel Atık Topluyor

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşlara temiz bir Ergene yaratmak için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 6 bin adet çöp konteynırı tek tek gezilerek boşaltılıyor.

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sabahın ilk ışıklarıyla başladıkları mesailerine geç vakitlere kadar devam ediyorlar. Temizlik çalışmaları kapsamında ilçenin 17 mahallesinde bulunan 6 bin adet çöp konteynırını tek tek gezen Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, kamyonlara alınan çöpleri döküm alanlarına götürerek döküyorlar. 79 temizlik personeli, 16 çöp kamyonu, 2 büyük süpürge makinesi, 1 belden kırmalı temizlik aracı, 2 traktör, 2 kepçe, 1 dozer, 1 kamyon, 1 atık getirme ve 1 traktör arkası süpürge aracı ile Ergene’nin temizliğini yapan personel, pazar yerlerindeki temizlik ve yıkama işlemlerine de bakıyor. Son sistem araçlarıyla hizmet veren Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, personel güvenliğini de ön planda tutuyor. Çöp kamyonlarının hızı, basamakta işçi varken 30 km ile sınırlandırılmış durumda. Bununla birlikte arka kısımda bulunan personel, geri görüş kamerası ile kontrol altında tutuluyor.

Ergene’de her gün 60 ton, her yıl 21 bin 900 ton çöp toplanıyor. “Temiz Bir Ergene” sloganıyla yola çıkan Ergene Belediyesi, hizmet odaklı çalışmalarıyla halkın takdirini kazanıyor.
Editör : Tuğberk Erdem
1403 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu