Belediye Başkanı Rasim Yüksel: "Görev Adamı, Hizmet İnsanıyız!"
reklam
03 Ocak 2019
Belediye Başkanı Rasim Yüksel:

Belediye Başkanı Rasim Yüksel: "Görev Adamı, Hizmet İnsanıyız!"

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçe genelindeki mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet, Karamehmet ve Bakırça Mahallelerini ziyaret eden Ergene Belediye Başkanı Yüksel, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

Ergene’de vatandaşlar ile sık sık bir araya gelen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel vatandaşların istek ve şikâyetlerini yerinde dinlemeye devam ediyor. Başkan Yüksel geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet, Karamehmet ve Bakırça Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşan Başkan Yüksel “Ergene’de, halkımızın refahı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sıfırdan bir belediye kurduk ve bu belediye ile Ergene’mize 20 yılda yapılacakları bizler 4,5 senede yaptık. Alt yapısı ve üst yapısı olmayan, yolları bozuk olan mahallelerimiz, şimdi bir kent görüntüsünde. Ergene’de bulunan 17 mahallemize de birçok hizmet götürdük. Bizler; görev adamı, hizmet insanıyız! Sizler bizlere güvendiniz, bizler de bu güveninizi boşa çıkarmadık. Ergene’de yapmış olduğumuz hizmetler ile Ergene’mizde, güzellik üstüne güzellik katıyoruz. Vatandaşımız ne isterse onu yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Emek ve alın teri ile güzelleştirdiğimiz Ergene’mizde sizler, emeğimize ve alın terimize sahip çıkacaksınız. Birlikte çalışıp Ergene’mizi daha da büyüteceğiz.” dedi.

Başkan Yüksel’e kendilerine yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden mahalle sakinleri Ergene Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerin asla inkâr edilemeyeceğini belirttiler.
Editör : Tuğberk Erdem
1659 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu