Ergene'deki Hasta Nakil Ambulansı, 720 Sefer Yaptı
reklam
03 Ocak 2019
Ergene'deki Hasta Nakil Ambulansı, 720 Sefer Yaptı

Ergene'deki Hasta Nakil Ambulansı, 720 Sefer Yaptı

Ergene Belediyesi tarafından 2016 yılında hizmete alınan ve ilçedeki hasta ve hasta yakınlarına daha hızlı ve etkin hizmet vermek amacıyla hayata geçirilen Hasta Nakil Ambulansı, çevre hastanelere 720 sefer yaparken toplam 168 bin km yol kat etti.

Sağlık alanında eğitimli ve gülen personeli ile gece gündüz demeden ilçe halkının her türlü ihtiyacına cevap vermek amacıyla hayata geçirilen Hasta Nakil Ambulansı, hastaları evlerinden alarak İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Çerkezköy ve Çorlu’daki hastanelere ücretsiz bir şekilde götürüyor. Gerçekleştirilen tedavilerin ardından vatandaşları tekrar evlerine bırakan Hasta Nakil Ambulansı, 0506 100 83 20 nolu telefondan alınan randevu esasına göre çalışıyor. Hasta Nakil Ambulansı, özellikle yatalak hastaların ulaşım konusunda yaşadığı problemlerin giderilmesinde büyük kolaylık sağlıyor.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Türkiye’nin sayılı belediyelerinde olan bu hizmet, Ergene Belediyemiz tarafından da verilmektedir. Tam teşekküllü Hasta Nakil Ambulansı sayesinde, sağlık konusundaki hassasiyetimizi ve önceliğimizi sergiliyoruz. Bu konudaki çalışmalarımıza, tüm gücümüzle devam edeceğiz. Bizim için en büyük mutluluk, Ergene’mizde yaşayan vatandaşlarımızın sağlığıdır.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1388 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu