4 Yıl İçerisinde, 3 Bin 500 Öğrenci Eğitim Gördü
reklam
03 Ocak 2019
4 Yıl İçerisinde, 3 Bin 500 Öğrenci Eğitim Gördü

4 Yıl İçerisinde, 3 Bin 500 Öğrenci Eğitim Gördü

Ergene Belediye Başkanlığı tarafından her yıl yaz döneminde düzenlenen yaz okulu kurslarında, 4 yılda toplam 3 bin 500 öğrenci eğitim aldı. Düzenlenen yaz okulu kurslarında öğrenciler, hem gönüllerince eğlendiler hem de öğrendiler.

Öğrencilerin yaz tatillerini hem eğlenceli hem de verimli bir şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla Ergene Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen yaz okulu kurslarında İngilizce, voleybol, futbol, basketbol, halk oyunları, resim, yüzme, gitar, zumba, jimnastik ve uzak doğu sporları branşlarında dersler verildi. 4 yıl boyunca düzenlenen kurslara, Ergene’de bulunan 17 mahalleden toplamda 3 bin 500 öğrenci katıldı. Yaz okulu kurslarından, öğrencilerin yanı sıra ailelerinin de oldukça memnun kaldığı gözlendi.

Ergene Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu yaz okulu kurslarına katılan öğrencilerin sömestr tatillerini en iyi ve en verimli şekilde geçirdiklerini, bununla birlikte de farklı branşlarda kendilerini geliştirme imkânı bulduklarını dile getiren Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Çocuklarımız için açmış olduğumuz yaz okulu kurslarımızda gençlerimizi spora teşvik ederek, onların kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamaya çalıştık. Sağlıklı ve nitelikli birer birey olmalarına katkı sağlamak adına, onlara çeşitli kültür ve spor branşlarında da ücretsiz kurslar verdik. Bundan sonra da kurs sayılarımızı çoğaltarak daha da büyüteceğiz. Ergene Belediyesi, daima gençlerin yanında olmuştur. Olmaya da devam edecektir.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1447 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu