Yapımı Devam Eden Beren Bebek Kreşi’nde Sona Gelindi
reklam
03 Ocak 2019
Yapımı Devam Eden Beren Bebek Kreşi’nde Sona Gelindi

Yapımı Devam Eden Beren Bebek Kreşi’nde Sona Gelindi

Ergene Belediyesi’nin en büyük projelerinden biri olan ve inşası Yeşiltepe Mahallesi’nde devam eden Beren Bebek Kreş Evi’nde sona yaklaşıldı. Çok kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak olan kreş, 08.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Son aşamaya gelen Beren Bebek Kreş Evi’nde incelemelerde bulunan ve bu güzel projenin benzerlerinin Ergene’nin diğer mahallelerinde de yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan 100 öğrenci kapasiteli Beren Bebek Kreş Evi Projesi’nde sona yaklaşıldı. Yeşiltepe Mahallesi’ne, böylesine güzel bir projeyi kazandırdığımız için gururluyuz. Elim tren kazasında hayatını kaybeden Beren Bebek’in ismini burada yaşatacağız. Bu projeyi Beren Bebek’in ailesine ve çalışan tüm annelerimize armağan ediyoruz. Buna benzer projelerimize, önümüzdeki dönemde diğer mahallelerimizde de devam edeceğiz. Ergene’miz için yeni projelerimiz, yeni hedeflerimiz var. Bu hizmetlerimizin devamı, katlanarak gelecek.” dedi.

KODLAMA EĞİTİMİ DE VERİLECEK

Bin 508 metrekare alan içerisinde, 500 metrekare zemin oturumuna sahip, toplamda 900 metrekare kapalı ve 750 metrekare açık alanı olan 100 çocuk kapasiteli bakım evinde 5 adet oyun odası, 2 adet uyku odası, 2 adet etkinlik atölyesi, sosyal alanlar, drama atölyesi ve yemekhane bulunacak. Saat 08.00’de açılacak olan Çocuk Eğitimi Akademisi, 17.00’ye kadar eğitim verecek. Ayrıca çocuklara sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı da verilecek. Beren Bebek Çocuk Eğitimi Akademisi’nde İngilizce, montessori, sosyal aktiviteler, yaratıcı dans, yaratıcı drama, doğa eğitimi, sanat çalışmaları, müzik eğitimi, beden perküsyonu, ORFF eğitimi ve kodlama eğitimi verilecek.

Editör : Tuğberk Erdem
1638 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu