Kanserle Mücadelede, Erken Teşhisin Önemi Büyük
reklam
03 Ocak 2019
Kanserle Mücadelede, Erken Teşhisin Önemi Büyük

Kanserle Mücadelede, Erken Teşhisin Önemi Büyük

Çorlu Belediyesi ve Çorlu Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) katkılarıyla gerçekleştirilen “Kanser Farkındalık Eğitim Semineri”, Çorlu Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya; Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Perin, Çorlu KETEM Müdürü Uzman Dr. P. Eylül Taneri, KASAİD Çorlu Başkanı Naime Yılmaz ve çok sayıda kadın katıldı.

Yaptığı konuşmada kanserle mücadelenin önemine değinen Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Perin, kanser konusunda kadınları bilgilendirmek üzere bir araya geldiklerini söyledi.

Daha sonra Çorlu KETEM Müdürü Uzman Dr. P. Eylül Taneri, kanser hastalığı ve yaşanan süreç hakkında açıklamalarda bulundu ve kanserde erken teşhisin önemini dile getirdi. Taneri ayrıca KETEM bünyesinde meme kanseri, rahim ağzı kanseri, kalın barsak kanseri taramalarının ücretsiz olarak gerçekleştirildiğini hatırlattı. alan içerisinde, 500 metrekare zemin oturumuna sahip, toplamda 900 metrekare kapalı ve 750 metrekare açık alanı olan 100 çocuk kapasiteli bakım evinde 5 adet oyun odası, 2 adet uyku odası, 2 adet etkinlik atölyesi, sosyal alanlar, drama atölyesi ve yemekhane bulunacak. Saat 08.00’de açılacak olan Çocuk Eğitimi Akademisi, 17.00’ye kadar eğitim verecek. Ayrıca çocuklara sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı da verilecek. Beren Bebek Çocuk Eğitimi Akademisi’nde İngilizce, montessori, sosyal aktiviteler, yaratıcı dans, yaratıcı drama, doğa eğitimi, sanat çalışmaları, müzik eğitimi, beden perküsyonu, ORFF eğitimi ve kodlama eğitimi verilecek.

Editör : Tuğberk Erdem
1684 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu