Ergene'deki Okul Önlerine, Hız Düşürücü Kasis Konuldu
reklam
03 Ocak 2019
Ergene'deki Okul Önlerine, Hız Düşürücü Kasis Konuldu

Ergene'deki Okul Önlerine, Hız Düşürücü Kasis Konuldu

İlçedeki yaya ve araç trafiğini rahatlatmak amacıyla harekete geçen Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentin değişik cadde ve sokaklarında bulunan kauçuktan yapılı reflektörlü hız kesici kasis sayısını arttırıyor.

Ergene Belediyesi, ilçe genelinde bulunan okulların önlerinde ve sokak aralarında yer alan kauçuktan yapılı reflektörlü hız kesici kasislerin montelenmesi çalışmasına devam ediyor. Yaya ve araç trafiğini rahatlatmak amacıyla hayata geçirilen çalışma ile öğrencilerin ve vatandaşların karşıdan karşıya güvenli bir şekilde geçiş yapmaları sağlanmış oluyor. Son olarak Yeşiltepe Mahallesi Işık Caddesi üzerindeki güzergâhlara hız düşürücü kasisler monte eden belediye ekipleri, yapılan çalışmanın tespit edilen diğer cadde ve sokaklarda da süreceğini belirttiler.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Ergene’mizdeki yaya ve araç trafiğini düzene koymak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında yer alan faaliyetlerden biri de cadde ve sokaklara monte edilen hız düşürücü kasisler. Araçların hızlarını düşürmek amacıyla kullanılan kasislerin monte işlemleri, belirlenen okul önlerinde ve tespit edilen cadde ve sokaklarda sürüyor. Halkımızın trafik güvenliğini sağlamak amacıyla yaptığımız bu çalışma, ilerleyen günlerde de devam edecek.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1589 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu