MÜSİAD’ın Yeni Yönetimi, Görev Dağılımını Gerçekleştirdi
reklam
05 Şubat 2019
MÜSİAD’ın Yeni Yönetimi, Görev Dağılımını Gerçekleştirdi

MÜSİAD’ın Yeni Yönetimi, Görev Dağılımını Gerçekleştirdi

Geçtiğimiz haftalarda 4’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı yaparak yeni dönem için yönetim kurulu üyelerini belirleyen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi’nde, görev dağılımı gerçekleştirildi.

Ahmet Candan Başkanlığı’ndaki yeni dönemde görev yapacak yönetim kurulu üyeleri ve görevleri, şu şekilde sıralanıyor; Ahmet Candan (Şube Başkanı), Ramazan Doğan (Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı), Münür Kılıç (Mali İşler ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Çağrı Farımaz (Eğitim ve Kültürden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Ali Doğan (Basım, Araştırmalar, Yayın ve Ortak Satın Almadan Sorumlu Başkan Yardımcısı), Ömer Tüfekçi (Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Oktay Koç (Üye İlişkileri Komisyon Başkanı), Sedat Güner (Sektör Kurulları Komisyonu Başkanı), Sedat Mercan (Uluslararası Ticaret ve İşbirlikleri Komisyonu Başkanı), Muhammed Emin Gülbaba (Gençlik Kurulu Komisyonu (Genç MÜSİAD) Başkanı), Erdoğan Orhan (Ar-Ge ve Projeler Denetim Komisyonu Başkanı), Mehmet Gülkan (Fuar ve Organizasyon Başkanı), Ekrem Kaan (Sağlık Sektör Kurulu Başkanı), Mümün Kelle (Hizmet Sektör Kurulu Başkanı) ve Hüseyin Adalı (Dış İlişkiler Komisyon Başkanı).

BİRLİK ve BERABERLİK SÜRECEK

Görev dağılımını gerçekleştirmek üzere yapılan ilk yönetim kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Candan, yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti. Candan “MÜSİAD; her zaman birlik ve beraberliğin sergilendiği, nadide bir sivil toplum kuruluşu olmuştur. Bizim başarımızın sırrı da işte bu noktada gizlidir. MÜSİAD Tekirdağ Şubesi’nde yapılan bu görev dağılımıyla, birlikte ve beraberlik içinde önümüzdeki yıllarda inşallah hedefi düşürmeden gerekli çalışmaları yapacağımıza inanıyorum.” dedi.

YENİ DÖNEM HEDEFLERİ BELLİ OLDU

Candan “Yeni dönemdeki hedeflerimiz; ilimizin ve ülkemizin imalatına, ihracatına ve istihdamına katkıda bulunacak projeler gerçekleştirmektir. İnşallah yeni bir yönetimin, yeni bir heyecan olacağına inanıyoruz. Bununla birlikte yeni dönemde nitelikli üye sayımızı artırırken, bilgilendirici ve faydamıza olan eğitim seminerleri, konferanslar ve paneller düzenleyeceğiz. Ayrıca ilimizdeki kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla iletişimimizi ve ilişkilerimizi, artırarak devam ettireceğiz. Üniversite-Sanayi İşbirliği’nin daha da güçlenmesi için projeler geliştirerek, yine ilimizin ve ülkemizin imalatına, ihracatına ve istihdamına katkıda bulunacak projeler gerçekleştireceğiz. İçe ve dışa dönük sosyal, kültürel faaliyetler düzenlemek de sayabileceğim hedeflerimiz arasında yer alıyor.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1437 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu