Çorlu Kitap Fuarı’nda, Velimeşe Bozası Tanıtıldı
reklam
19 Mart 2019
Çorlu Kitap Fuarı’nda, Velimeşe Bozası Tanıtıldı

Çorlu Kitap Fuarı’nda, Velimeşe Bozası Tanıtıldı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, bu yıl 9’uncusu düzenlenen Çorlu Kitap Fuarı’na katıldı. Fuar açılışına katılan haber spikeri ve yazar İsmail Küçükkaya’ya Velimeşe Bozası ikram eden Başkan Yüksel, vatandaşlarla sohbet etme fırsatı da buldu.

9’uncu Çorlu Kitap Fuarı’nın Orion Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen açılış töreni, ziyaretçi akınına uğradı. Açılış töreninin ardından ilk gün konuğu olan haber spikeri ve yazar İsmail Küçükkaya’ya boza ikramında bulunan Yüksel “Bu enerjimizi, Velimeşe Bozası’na borçluyuz. Dünya çapında markalaşmış olan Velimeşe Bozası’nı, sağlık açısından herkese tavsiye ediyoruz.” dedi. Yüksel’in ikram ettiği bozayı içen İsmail Küçükkaya, bozanın tadını çok beğendiğini aktardı.

Konuya ilişkin olarak gazetecilere açıklamalarda bulunan Yüksel “Bütün misafirlerimize, ‘Hoş Geldiniz!’ diyoruz. Kitaplar, hepimiz için büyük bir nitelik taşıyor. Gelişmek ve ileri medeniyetler seviyesine çıkmak için kitap okumak, herkes için ihtiyaç teşkil ediyor. Halkımızın, 10 gün boyunca devam edecek olan fuara katılmasını arzu ediyoruz. İl genelinde, kültür ve sanat etkinliklerinin artmasını temenni ediyoruz. Umarım ki katılım, fuar boyunca yoğunluğunu sürdürür. Sevgili İsmail Küçükkaya’ya, Sevgi Kenti Ergene’mizin Velimeşe Mahallesi’nden meşhur bozamızı ikram ettik. Bozamızın enerji verdiğini, çeşitli hastalıklara iyi geldiğini konuğumuza anlattık. İsmail Küçükkaya’nın da bozamızı içmesi ve olumlu düşüncelerini aktarması bizi mutlu etti.” dedi.

Kitap fuarına katılımının ardından vatandaşlar ile kültür ve sanat hakkında sohbet gerçekleştiren Başkan Yüksel memnuniyetini iletti.

Editör : Tuğberk Erdem
1366 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu