Başkan Adayı Hamdi Sarıer, Çalışmalarını Sürdürüyor
reklam
19 Mart 2019
Başkan Adayı Hamdi Sarıer, Çalışmalarını Sürdürüyor

Başkan Adayı Hamdi Sarıer, Çalışmalarını Sürdürüyor

Cumhur İttifakı AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Hamdi Sarıer, seçim çalışmalarına devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayan Sarıer, akşamın geç saatlerine kadar ziyaretler gerçekleştiriyor, toplantılara katılıyor.

Belediye Başkanı olarak seçilmesi haline hayata geçirmeyi planladığı yatırımları ve projeleri anlatan Cumhur İttifakı Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ergene Belediye Başkan Adayı Hamdi Sarıer, Ergene halkı tarafından takdir toplamaya devam ediyor. Çamurlu yollar, pahalı su faturaları ve belediyeden alamadıkları birçok hizmetten şikâyet eden Ergene halkı, ilçenin daha yaşanabilir bir şehir olmasını istediklerini sık sık dile getiriyor. Sarıer’in, çeşitli firmalar tarafından yapılan anket çalışmalarında da önde gittiği ileri sürülüyor.

Belediye Başkanı seçildiği takdirde mahalle muhtarları için araç temin edeceğinin sözünü veren Sarıer “Türkiye’de AK Belediyecilik, biliyorsunuz ki hizmet noktasında bir marka. Bunun birçok örneğini görüyoruz. Biz AK Belediyeciliği Ergene’mize getirdiğimiz takdirde, mahalle sakinlerimiz ve bürokrasi arasındaki engelleri en aza indirgemek adına, böyle bir uygulama gerçekleştireceğiz. Elbette ki bizim görevimiz, halkımıza engel teşkil eden projeler değil daha iyi hizmet sunmak ve hızlı çözüm yaratmaktır. Bu bağlamda muhtarlarımıza araç temini sağlayacak, mahallelerimizin sorunlarını muhtarlarımız ile birlikte koordineli kısa süreli eylem planları ile çözümleyeceğiz.” dedi.

Projelerine bir yenisini daha ekleyen Sarıer, Ergene Belediyesi’nin çiftçilere uyguladığı yüzde 45-50 dolaylarındaki icar vergisinin de yüzde 5’e düşürüleceğini müjdeledi. Sarıer “Çiftçi kesime hitap eden mahallelerimiz mevcut ve bu mahallelerde uygulanan yüzde 45-50 gibi icar vergisi, kabul edilemez. Göreve geldiğimiz ilk gün bu soyguna son verecek ve sembolik olarak bir yüzde alarak çiftçimizi mağdur etmeyeceğiz.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1476 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu