Bize Bir Yetki Verilecekse, Yüce Türk Milleti’nden İsteriz!
reklam
19 Mart 2019
Bize Bir Yetki Verilecekse, Yüce Türk Milleti’nden İsteriz!

Bize Bir Yetki Verilecekse, Yüce Türk Milleti’nden İsteriz!

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili’yi desteklemek adına belediye meclis üyeliklerinin pazarlık konusu yapıldığı yönündeki iddialara tepki gösteren MHP Çorlu İlçe Başkanlığı, konuya ilişkin olarak bir basın açıklaması yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorlu İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında “Cumhur İttifakı’nın, milletimizin ve devletimizin en zor zamanlarında hepimize verdiği güvenin ve cesaretin fakında olanlar, şunu biliyorlar ki ikinci yüzyılına girdiğimiz Cumhuriyet’imizin bu yeni yüzyılını şekillendirecek milli bir hamlenin adıdır Cumhur İttifakı. Ülkemizin ihtiyacı olan yeni başlangıç, yeni yüz yıl, yeniden bir kalkınma hamlesidir. Kalkınma yerelde başlar. Yenilenmek, arınmak, gelişmek gerek. Ülkücüler görev ve sorumluluk disiplininde milletinin her zaman hizmetindedirler. Bu anlamda Cumhur İttifakının Adayı Sn. Serkan Erçili’yi sadece Belediye Başkanı yapmak için değil, önümüzdeki 5 yıl Çorlulu hemşerilerimizin, modern bir şehirde, refah içinde, hak ettikleri yüksek standartlara sahip bir hayat sürmelerini sağlayarak, hemşerilerimizin hayır duasını alması için çalışacağız.” ifadelerine yer verildi.

BİZ PAZARLIK YAPMAYIZ

Açıklamanın devamında “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığında MHP olarak ilçemizin, ülkemizin, milletimizin refahı, huzuru, güvenliği ve alacağı belediye hizmetlerinin kalitesinin ve devamlılığının takipçisi ve garantörü olacağımıza halkımıza söz veriyoruz, Aksi halde milletimize karşı mahcup olmaktan Allah’a sığınırız. İşte bu bilinçle güçlü temsil istiyoruz mecliste. O yüzden diyoruz ki MHP’li üyeler meclise. Biz siyasette kimseden bir şey istemeyiz, biz pazarlık yapmayız! Biz sadece milletimizden isteriz. Demokrasi dışında hiçbir yolu kabul etmedik. Bize; ‘Belediye Meclisi’nde ne anlaşma yaptınız?’, ‘Pazarlıklar Nedir?’ diye soruluyor. Bu düşüncelere kapılanlar MHP’yi hiçbir zaman anlamamışlardır. Bize bir yetki verilecek ise hizmetine talip olduğumuz Yüce Türk Milleti’nden isteriz. Ülkücüler büyük Türk Milleti’nin kararlarına hep saygı duymuş, üzerinde başka bir güç kabul etmemiştir. Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin mimarı olduğu Cumhur İttifakı’na sadık kalarak, enerjimizin son zerresine kadar İttifak Adayımız Serkan Erçili’nin Belediye Başkanı olması için harcayacağız.” denildi.

HER HANEDEN EN AZ 1 EVET

Çalışmalar kapsamında çalınmadık kapı bırakılmayacağının altının çizildiği açıklamada “Cumhur İttifakı’nın önemini fark eden her haneden, meclis üyeliği için en az 1 oy isteyeceğiz. Çorluda 33 meclis üyeliğinin en az 3’te 1’i MHP’den olsun istiyoruz. Cumhur İttifakı olarak ilçemize yapacağımız hizmetlerin denge ve denetiminde sorumluluk isteyen MHP Meclis Üyesi Adayı arkadaşların içerisinden, teşkilatımızın belirlediği hedef ve stratejiye uygun olarak en az 10 meclis üyesi arkadaşımızı belediye meclisine göndermek için çalmadık kapı bırakmayacağız. Tekrar ifade etmek istiyorum. MHP İlçe Teşkilatı’mızın hedef ve stratejisi, Cumhur İttifakı’nın önümüzdeki yüzyılı şekillendirmek, yeni bir başlangıç ve yeni bir kalkınma hamlesinin ilçemizde başarıya ulaşması için güven veren tertemiz ülkücü kadroları ile milletimizin hizmetinde en az 10 meclis üyesi hedeflemekteyiz. MHP’nin belediye başkan yardımcılığı gibi önemli görevleri almasını samimi olarak isteyenlere hatırlatmak isterim. MHP, bunun gibi görev ve vazifelerin sadece milletimizin iradesi ile verilmesini arzu ve talep etmektedir. Ülkücü Hareket’in lideri Sn. Dr. Devlet Bahçeli'nin siyasi hayatı boyunca ortaya koyduğu bu tavır, bizlerin ve siyasi ahlak sahibi olanların örnek aldığı vazgeçilmezimizdir. Bu anlamda sandıklarda meclis üyeliği aday pusulasında MHP’nin Üç Hilal’ine her haneden en az 1 ‘Evet’ isteyeceğiz.” ifadeleri kullanıldı.

BU BİRLİKTELİĞE SAHİP ÇIKIN!

Açıklamanın son bölümünde “Birlik ve beraberliğimiz, güç ve kudretinin devamı, ülkemizin bekası ve kalkınması için büyük öneme sahiptir. Milletimiz, bu birlikteliğe sahip çıkacaktır. İlçe teşkilatı olarak meclis üyesi aday belirlenmesinde üzerinde durduğumuz en hassas konu; Cumhur İttifakı’nın önemini kavrayan, 2023 lider ülke Türkiye ve yeni yüzyılın inşası hedeflerimizi gerçekleştirebilecek donanımda olan doktrin ve disiplin anlayışına sahip, MHP kriterlerine uygun adaylarla halkımızın karşısına çıkacağız. Kamuoyuna saygı ile duyurulur…” ifadelerine yer verildi.
Editör : Tuğberk Erdem
1610 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu