Emekçi Kadınlar, 8 Mart Etkinliği’nde Buluşacaklar
reklam
19 Mart 2019
Emekçi Kadınlar, 8 Mart Etkinliği’nde Buluşacaklar

Emekçi Kadınlar, 8 Mart Etkinliği’nde Buluşacaklar

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle kolları sıvayan Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ilçe sınırları içerisinde yaşayan emekçi kadınlar için eğlence ve sabah kahvaltısı programı düzenleyecek.

Yaptığı açıklamalarda ‘emekçi kadınların her zaman baş tacı’ olduğunu vurgulayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 8 Mart geleneğini bu sene de devam ettiriyor. Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle ilçedeki kadınlar için eğlence ve sabah kahvaltısı programı düzenleyecek olan Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kadınlara verilecek sürpriz hediyelerle de programa renk katacak. 10 Mart Pazar günü saat 10.00’da Misinli Düğün Salonu’nda gerçekleşecek olan programa katılmak isteyen kadınlar için Ergene Belediyesi’nin servisleri, saat 09.00’da mahalle muhtarlıklarının önünden hareket edecek.

“Kadınlar toplumumuzun mimarlarıdır, bir toplumun gelişmesi değişmesi ve aile yapısı tamamen kadına bağlıdır.” diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Bizler Ergene’mizde kadınlarımıza sadece 8 Mart’ın değil her günün onlar için kıymetli olduğunu hissettiriyoruz. Kadın annedir, kadın evi yuva yapandır, kadın iş kadınıdır, kadın emektar’dır. Kadınlarımızın kıymetini bilelim.” Dedi

Başkan Yüksel ayrıca 10 Mart tarihinde Ergene Belediyesi’nin düzenleyeceği programa tüm Ergene halkını davet ettiğini belirtti.
Editör : Tuğberk Erdem
1423 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu