Süleymanpaşa Belediyesi’ne, 2 Ödül Birden
reklam
19 Mart 2019
Süleymanpaşa Belediyesi’ne, 2 Ödül Birden

Süleymanpaşa Belediyesi’ne, 2 Ödül Birden

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Günebakan Yerel Yönetim Hizmet Ödülleri Yarışması, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Süleymanpaşa Belediyesi, hazırladığı 2 projesi ile ödüle layık görüldü.

Süleymanpaşa Belediyesi, görme engelli vatandaşların kitap okuyabilmelerini ve gönüllülerin görme engelliler için kitap seslendirmelerini sağlayan “Mutlu Kentin Gözleri Kitapların Sesleri” isimli projesi ile Kurumsal Sosyal Sorumluluk kategorisinde ödül kazandı. Ayrıca Sosyal Belediyecilik kategorisinde “Aydoğdu Mahallesi Sosyal Etkinlik Merkezi” Projesi ile de ödüle layık görülen Süleymanpaşa Belediyesi, bu projesi ile daha çok dezavantajlı kesimin bulunduğu Aydoğdu Mahallesi’nde yaşayan çocuklara eğitim desteği ve sosyal beceriler edindirilerek topluma kazandırılmalarını amaçlıyor.

Ödülleri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve TRAKYAKENT Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Albayrak’ın elinden alan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a, Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Berkay Çakır eşlik etti. Ödül töreni sonrası konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “TRAKYAKENT, bölgemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri. Bu kurum, bölgemizde önemli bir işlev görüyor. TRAKYAKENT Günebakan Yarışması’nda biz de projelerimizi yarıştırdık ve 2 projemiz ödül aldı. Bu projelerimiz 2 yıldan bu yana başarıyla uyguladığımız ve model olabilecek ve başka ödüller de almış projeler. Ancak TRAKYAKENT tarafından verilen bu ödüller, bizim için de çok anlamlı. Projelerin hazırlanmasında emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve bizi ödüle layık bulan değerli jürimize, teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

TRAKYAKENT üyesi belediyelerin katıldığı ve yarışmaya katılan projelerin 10 farklı kategoride değerlendirildiği ödül törenine; birliğe üye belediyelerin belediye başkanları, yarışma jürisi, proje sorumluları, vatandaşlar ve basın mensupları ilgi gösterdi.
Editör : Tuğberk Erdem
1344 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu